Call of Duty: Black Ops'a ilk eklenti geliyor

Merlinin Kazanı 22.12.2010 - 09:16
Rekorlar kıran oyunun ilk eklentisi hakkında yeni bilgiler duyuruldu

Call of Duty®’nin yeni online saldırısına hazır olun. Call of Duty®: Black Ops First Strike oyun eklentisi 1 Ocak’ta, dünya çapında ilk olarak Xbox LIVE® üzerinden sunulacak. Call of Duty: Black Ops First Strike, Treyarch ve Activision Publishing, Inc.’in başarılı oyununun ilk indirilebilir içerik genişlemesi olacak.

Call of Duty: Black Ops hayranlarını, oyun üzerinde sürekli olarak yapılacak güncellemeler ve heyecan dolu yeni içeriklerle desteklemeye kararlı olduklarını belirten Treyarch Stüdyo Şefi Mark Lamia, “Dört yeni Black Ops çokluoyuncu haritası ve heyecan verici yeni Zombi haritasını içeren Call of Duty: Black Ops First Strike’ı hayranlarımıza sunmak için sabırsızlanıyoruz “ diye konuştu.

Call of Duty: Black Ops First Strike, Berlin Wall, Discovery, Stadium ve Kowloon isimlerinde dört yeni çokluoyuncu haritası ve Ascension isminde yeni Zombi haritası içeriyor.

Xbox LIVE, henüz Call of Duty: Black Ops çokluoyuncu deneyimini yaşamamış Silver Xbox LIVE üyeleri için 28-30 Ocak tarihleri arasında Çokluoyuncu Açılış etkinliği düzenleyecek.

Treyarch tarafından yaratılan ve Activision tarafından yayınlanan Call of Duty: Black Ops dünya çapında ilk beş gün içinde 650 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek eğlence sektöründeki (sinema, kitap ve video oyun) satış rekorlarını alt üst etmişti.

Call of Duty hakkında haberler için www.callofduty.com/blackops adresini ziyaret edebilir veya @JD_2020 Twitter adresini takip edebilirsiniz.

-Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Black Ops'a ilk eklenti geliyor
İlginizi Çekebilir