Call of Duty: Elite, içinde Free ve Premium üyelik tiplerini barındıran, ana teması Call of Duty olan online bir ağ. Premium sürümü için aylık bir ücret talep edilirken, bu üyelik türünde oyuna dair yeni eklentiler ve DLC paketleri gibi ürünlere sahip olunabilecek.

Activision, Call of Duty Elite için "bugüne kadar yaptığımız en heyecanlı ve iddialı projelerden bir tanesi" yakıştırmasını yapıyor. Tabii ki ana amaç ise, sıklıkla karşılaştığımız "hile yapan oyuncu" faktörünü ortadan kaldırmak. Elite sayesinde oyuncu takibi kolaylaşacak ve herhangi bir hile durumunda direkt müdahale edilebilecek.

Bu uygulama Sony'nin de dikkatini çekmişe benziyor. Zira Sony Computer America'nın önde gelen isimlerinden Rob Dyer, Call of Duty Elite'ı beğendiğini, bu uygulamanın diğer firmalar için de örnek olabileceğini dile getirdi.
Call of Duty Elite, tam kapasite olarak kasım ayında çıkacak olan Modern Warfare 3 ile beraber oyuncularla buluşacak.
Yorumlar (6)
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>01.06.2011 18:48:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>01.06.2011 14:22:00 - m.balturk demiş ki:</b><br>mw3 dirctx 10 mu 11 mi olacak bilgissi olan varmı ?</font></td></tr></table><br></center> Dx9 olacak tabikide şaka mı yapıyorsun grafik motoru eski MW2 ile aynı grafikleri..</font></td></tr></table><br></center> 60 fpsye sabitlenmiş oyun nereye dx11 oluyor ya bildiğin cod işte her makinede gideri var:D hile sorununa gelince eğer gerçekten çözerlerse bu sefer,(black opsta da report seçeneği falan vardı ama tırttı maalesef.)gerçekten çok iyi olur.
Blizzard ortaklığının meyvesi işte bu, CoD için battlenet oluşumu.
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>01.06.2011 14:22:00 - m.balturk demiş ki:</b><br>mw3 dirctx 10 mu 11 mi olacak bilgissi olan varmı ?</font></td></tr></table><br></center> Dx9 olacak tabikide şaka mı yapıyorsun grafik motoru eski MW2 ile aynı grafikleri..
Rob reis tabiki beğenir. Her oyun için böyle bir uygulama çıkarsa, her oyunun satışından sonrada online için extra para alabilecekler.
para para para
@balturk dx12 oalcak mw3.hey allahım