Call of Duty Mobile Sezon 6 geliyor

Atıf Doğan Özcan 23.06.2022 - 16:17
Call of Duty Mobile Sezon 6 yola çıktı geliyor. Üstelik bu sefer harika eklentiler de geliyor. Çok yakında gelen sezon için yeniliklere bir göz atalım.

Call of Duty Mobile Sezon 6 için her şey hazır. 2022 yılının 6. Sezonu bir çok yenilikle beraber gelecek. Oyuncular daha şimdiden heyecanlı bekleyişe başladılar bile. Yeni araçlar, yeni bir harita, yeni etkinlik hepsi oyuncuları bekliyor.

Call of Duty Mobile Sezon 6 detayları oldukça kaliteli

2022 senesinin 6. Sezonu yani Call of Duty Mobile Sezon 6, 29 Haziran tarihinde çıkıyor. Yeni sezon 50 kademelik bir sezon bileti ile birlikte geliyor. Üstelik yepyeni operatör özel görünümleri “Gölge ve Düzen Bozan”, KSP 45 silahı, yeni silah görselleri, COD puanları, tılsımlar ve daha birçok özellik de oyuna eklenecekler listesinde yer alıyor. COD: Mobile 5. sezonda tropikal bir temaya sahip bu sefer ise bambaşka bir konsept ile geliyor. Yeni özelliklere detaylı bir şekilde göz atalım.

Call of Duty: Mobile sezon 6 geliyor

Yeni Savaş Bileti: Hava Savaşları, Battle Royale oyuncauları ilk defa gökyüzüne çıkackalar ve uçuş becerilerini diğer oyunculara gösterebilecekler. Savaş uçakları oyuna eklenecek ve hepsi füzeler ve özel kalibreli silahlarla donatılmış olacaklar.

Yeni Kara ve Hava Savaşı: Bu arada yeni jetler oyuncuların savaşta kullanacakları tek araç olmayacak. Oyun alanına ve çevresine yerleştirilmiş olan yeni uçak savar silahlarıyla oyuncular, gökyüzündeki düşman pilotları orayı dar etmek için karadan zorlayacaklar ve takım arkadaşlarına destek sağlayacaklar.

Yeni Harita: Favela: Rio De Janerio’nun kenar mahallelerinde yer alan bir harita. Dar ve labirent gibi olan sokaklarda oyuncuları sıcak çatışmalar yaşamaya davet ediyor. Yüksek binaların, dar sokakların ve geniş bir futbol sahasının yer alacağı harita çok katmanlı bir yapıya sahip olacak.

Yeni Etkinlik: Çakal: Oyuncular Çakal savaş uçağına gerek yakıt olarak gerekse yükselip uçması için destekte bulunacaklar. Oyuncular, yükseltme jetonlarını almak için günlük görevlerin yapılması gerekiyor. Yakıt desteği sağlamak içinse Battle Rolaye veya çok oyunculu modlarda oynamaları gerekecek.

Call of Duty: Mobile yeni sezon geliyor

Call of Duty: Mobile’ın 6. Sezonu “İt Dalaşı” hakkında ayrıntılı bilgi için resmî web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty Mobile Sezon 6 geliyor
İlginizi Çekebilir