Call of Duty öksüz kaldı!

Batuhan Kavruk 27.03.2012 - 09:11
Activision'da şok ve kan kaybı!
Call of Duty'nin yaratıcı strateji uzmanı Robert Bowling, Activision'u bıraktığını açıkladı. Bugün Twitter'da paylaştığı yazıda: "Bugün, Infinity Ward'ın da öncülüğünü ettiğim, Call of Duty'nin yaratıcı strateji uzmanı ve Activision çalışanı olarak bulunduğum pozisyondan istifa ediyorum" şeklinde bir yorum yaptı.

Infinity Ward'ın uzun süreli çalışanlarından olan Bowling, aynı zamanda sadece strateji uzmanı olarak değil, daha başka önemli rollerde de yer alıyordu. Infinity Ward, Bowling'e cevap olarak: "Robert için en iyisini diliyoruz. Her şey için teşekkür ederiz." şeklinde, soğukkanlı bir yorum yaptı.

Call of Duty öksüz kaldı!
Activision ise olayı: "Robert'a, bize uzun yıllar yaptığı hizmet için gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Infinity Ward takımında gerçekten değerli ve güvenilir bir pozisyonu vardı. Gelecekteki hayatında daha iyi fırsatların karşısına çıkmasını diliyoruz." şeklinde yorumladı.

Robert henüz gelecekte ne yapacağı ile ilgili bir bilgi vermedi. Fakat herkes gibi bizde onun için en iyisini diliyoruz. Yolun açık olsun Robert.
Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 10:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty öksüz kaldı!
İlginizi Çekebilir