Canlı bomba challenge olan Youtuber, kıskıvrak yakalandı

Onur Güner 3.12.2017 - 13:15
Harbi bombaymış ama

Son zamanlarda oldukça gelişen ve iyi rakamlar kazandırmasıyla da herkesin ilgisini çeken dünya video platformu Youtube, maalesef ki ülkemizde çok yanlış değerlendiriliyor. Yok ananemin zulasını patlattım, yok bakkal amcanın kara defterini çaldım ve benzeri videolarla sıklıkla karşılaştığımız Youtube Türkiye'ye bir yenisi daha eklendi. Daha doğrusu ekleniyordu ama olmadı. Kendisinin Youtuber olduğunu iddia eden 34 yaşındaki Gökhan B. adlı bir vatandaş, Erzurum'da ilginç bir olaya imza attı. Büyük kavga ihbarı üzerine bölgeye giden polis ekipleri, üzerine bağladığı kartonlarla bomba süsü veren Gökhan B'yi kıskıvrak yakaladı.

Canlı bomba challenge olan Youtuber, kıskıvrak yakalandı

Üzerinden sahte polis kimliği ve tabanca çıkan bu vatandaş, terörle mücadele şube ekipleri tarafından gözaltına alındı. Buraya kadar tamam ama bu şahıs ifadesinde kendisinin bir Youtuber olduğunu ve kendi deyimiyle, ''Canlı Bomba Çelınç'' çekmeye çalıştığını söyledi. Hala daha sorgusu devam eden bu vatandaş sorgusundan sonra savcılığa sevk edilecek. Kendisinin gerçekten Youtuber olup olmadığı bilinmiyor ancak şayet öyleyse ve ulus olarak böylesi zor zamanlar geçirirken şaka yapması, hiç komik değil. Bakalım savcılık ''sözde Youtuber'' hakkında nasıl karar verecek bekleyip göreceğiz.

Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 07:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.12.2017 03:41
Savcı da "Gel biz de sana hapishane challenge yapalım" desin tatlıya bağlasınlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.12.2017 16:12
youtube izlenme sayısına göre değil Kurumsal şirketler veya maliyeye ve vergi dairesine kayıtlı olması şartıyla bireysel kullanıcılara ödeme gerçekleştirse sorun ortadan kalkar yoksa buna benzer olaylar malesef artış göstericek. günlük yaşantıları konu alan içi boş videolar kaldırılmalıdır...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.12.2017 14:48
Beyin bedava verseler almam demiş. YouTube kanalı açmak için ehliyet, lisans benzeri bir şey gereksin, akli denge ve yaş sınırları koyulsun. Yasak çözüm olamaz, yıkıcı değil, yapıcı olmamız gerekir. Bir çok bilgilendirici video da mevcut. Örneğin; "Ofise Gelen Gizemli Paketlerde ne var?" videosu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.12.2017 12:46
Youtube Türkiye içeriklerinin alayı çalıntı içerik hiç özgün bir şeyimiz yok.Adamlar yabancı videoları çeviriyorlar Türkçeye biz yaptık diye adam kandırıyorlar bir de Ruhi Çenet gibi benimki daha güzel diyenler var. Videoyu bire bir çalıp bunu iddia etmek. Buradan hasssss... diyorum çocuk kaldırın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.12.2017 00:42
Youtuberların alayı gerizekalı aptal insanlardır. Nokta.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Canlı bomba challenge olan Youtuber, kıskıvrak yakalandı
İlginizi Çekebilir