Captain Marvel filminde oynayan Jude Law'ın gizli rolü sızdırıldı

Furkan Güler 30.11.2018 - 12:42
Böyle bir sızdırma şekli olabilir mi?

Avengers 4 filminden önce çıkacak olan ve Marvel sinematik evreninde arada kalmış merak edilen bazı hikayeleri gün yüzüne çıkartması beklenen Captain Marvel filmi, duyurulduğu andan itibaren merakla bekleniyor. Marvel evreninin en güçlü karakterlerinden olan Captain Marvel'ı anlatacak olan filmde Hollywood'un yıldızı Jude Law'ın da olacağı geçtiğimiz dönemlerde açıklanmıştı. Sonrasında Marvel hayranları Jude Law'ın, filmde hangi rolde bulunacağını merak etmeye başladı.

Jude Law'ın gizli rolü belli oldu

Captain Marvel filminde oynayan Jude Law'ın gizli rolü belli oldu

İşte şimdi o gizli rol, oyuncak figürler aracılığıyla sızdırıldı. Reddit forumlarında ortaya çıkan bilgiye göre Jude Law, Kree askeri birliklerine ait komutan Yon-Rogg rolünde bulunacak. Şimdiye kadar Marvel fanları Law'ın, Mar-Vell rolüne bürüneceğini sanıyordu. Ancak ortaya çıkan bu bilgi sonrasında Law'ın, Yon-Rogg rolünü oynayacak olması kafaları karıştırdı. Çünkü Yon-Rogg, hikayede Mar-Vell karakterinden nefret ediyor.

Avengers 4 filminde de bulunacak olan Captain Marvel'ın, filmde neler yapacağını mera ediyoruz. Keza Thanos'u devirmede büyük bir rol oynayacağı tahmin edilen Captain Marvel, Avengers ekibine büyük yardımlar sağlayacak. 3 Mayıs tarihinde vizyona girecek olan Avengers 4, büyük bir heyecanla bekleniyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2018 04:16
Şu vasat karakterin Thanos'u devireceğini iddia etmeyin artık gözünüzü seveyim ya. Boş bir pazarlama oyunundan ibaret karakteri abartmaları. Thanos'u herkes beraber yenecek. Diğerleri otururken Captain Marvel'ın Thanos'a tek atması ancak DC'nin seviyesine düşmelerini sağlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Captain Marvel filminde oynayan Jude Law'ın gizli rolü belli oldu
İlginizi Çekebilir