CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 için yeni bir stüdyo açtı

Ersin Kılıç 21.03.2018 - 09:58
Firma büyümeye devam ediyor

Witcher serisi ile gönlümüzde taht kuran ve birçok oyun severin favori firmalarından biri haline gelen CD Projekt Red ekibi şu sıralar bildiğiniz gibi Cyberpunk 2077 üzerinde çalışıyor. İşte firma oyunun daha iyi bir şekilde hazırlanması için yeni bir stüdyo açtıklarını duyurdu.

CD Projekt Red yeni bir stüdyo açtı

Aslında firma daha önce yaptığı açıklamalarda Cyberpunk 2077 geliştirme ekibinin büyütüleceğini belirtmişti. Witcher 3 ekibi ile birlikte Gwent ekibinden de önemli isimler, Cyberpunk 2077'nin gelişim aşamasına kaydırılmışlardı. Anlaşılan firma ekibin büyümesi ile sadece bu tarz hareketleri belirtmemiş. Çünkü yapılan açıklamaya göre Polonya'nın Wroclaw kentinde yeni bir stüdyo daha açıldı.

CD Projekt Red Wroclaw olarak adlandırılan bu yeni stüdyonun başta da belirttiğim gibi tamamen Cyberpunk 2077'ye odaklanacağı belirtilmiş. "Wroclaw, Polonya'nın en büyük ve teknoloji avantajları olan bir şehri" diyen CD Projekt Red başkanı Adam Kicinski, ayrıca bu şehirde oldukça yetenekli kişilerin olduğunu da sözlerine eklemiş. Bunun yanı sıra burada bulunan ekibin oluşturulmaya başlandığı ama hala yetenekli kişileri aramaya devam ettiklerini de sözlerine eklemiş. Ne diyelim, hayırlı olsun :)

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 için yeni bir stüdyo açtı
İlginizi Çekebilir