Cehennemde geçen Agony oyununu bitirmek kaç saat sürecek?

Furkan Güler 25.04.2018 - 11:09
Oyunun oynanış süresi, bekleyenleri memnun edemeyebilir.

Cehennemde geçen ve çoğu oyuncuyu korkutan Agony'nin kaç saat süreceği belli oldu. Geliştirici ekip Madmind Studios, yaptığı yeni açıklamada oyunun 12 saatte bitirilebileceğini belirtti. Sadece ana senaryonun bu kadar sürdüğünü söyleyen geliştiriciler, yan etkinlikler ile birlikte bu oynanış süresinin uzayacağını söylüyor. 29 mayıs tarihinde Türkçe altyazılı bir şekilde oyuncuların karşısına çıkacak olan yapımın konsol sürümlerinin sansürlü olduğunu belirtelim. Hatta geliştiriciler, PC sürümünün de sansürlü olduğunu ancak yamalar ile PC sürümünün düzeltilebileceğini söyledi.

Agony'i bitirmek 12 saatimizi alacak

Yani eğer oyunu oynama niyetiniz varsa, bunu PC'de yapmanızı öneriyoruz. Cehennemde geçmesi ile birlikte her türlü şiddet ve korku öğesini görebileceğimiz Agony'nin çıktığı gün, muhtemelen diğer korku oyunlarını bir kenara atacağız. Çok uzun süredir geliştirilme aşamasında olan yapım, bakalım oyuncuları memnun edebilecek mi?

Son olarak bu kadar uzun süredir oyuncuları bekleten geliştiriciler, oyunda herhangi bir teknik aksaklık olmaması için oyunu ertelediklerini belirtmişlerdi. Bu yüzden oyunu teknik sebeplerden dolayı oynamaktan çekiniyorsanız içiniz rahat olsun.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 05:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2018 12:14
12 saat iyi de boş beleş geçecekse kötü tabii.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cehennemde geçen Agony oyununu bitirmek kaç saat sürecek?
İlginizi Çekebilir