Cem Yılmaz'ın yeni Kaçamak filmi afişi yayınlandı

Ahmet Özçilingir 20.09.2018 - 15:15
Rönenas tablosu gibi afiş

Cem Yılmaz'ın yeni film serisinin ilk bölümü Kaçamak'ın ilk afişi yayınlandı. Adeta Rönesans tablolarını anımsatan afişte, ortada duran uzaylıya benzeyen varlık dikkat çekiyor. Cem Yılmaz, Kaçamak filminini ilk afişini resmi twitter hesabından yayınladı. Cem yılmaz Kaçamak filminde yine, Cem Yılmaz filmlerinden alışkın olduğumuz isimlerle çalışıyor.

Cem Yılmaz'ın yeni filmi Kaçamak'tan ilk afiş geldi

Cem Yılmaz'ın yeni Kaçamak filmi afişi yayınlandı

Karakomik Filmler serisi ile Cem yılmaz dünyada bir ilki deneyecek. Karakomik Filmler'de filmin ilk yarısında başka, ikinci yarısında aynı oyuncularla ancak farklı karakterlerle ve farklı bir senaryo ile başka bir film izlenecek. Çekimleri devam eden filmin oyuncu kadrosunda yine Cem Yılmaz filmlerinden alışkın olduğumuz isimler var.

Özkan Uğur, Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz, Zafer Algöz'ün yanı sıra Ozan Güven'in de filmde olduğu açıklanmıştı ancak, yayınlanan afişte Ozan Güven'in ismi yer almıyor. Cem Yılmaz filmde Alpay, Can Yılmaz ise Aytaç karakterini canlandıracak, Özkan Uğur İbrahim, Zafer Algöz ise Nevzat karakteri ile karşımıza çıkacak. NuLook ve Cem Yılmaz'ın yapımcılığını üstlendiği "Kaçamak"ın yönetmen koltuğunda da Cem Yılmaz oturuyor. Senaryosunun da Cem Yılmaz'a ait olduğu Kaçamak 18 Ocak 2019'da vizyona girecek.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 11:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.09.2018 10:07
zafer algöz yeter
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2018 20:03
Efsane insan Cem yılmaz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cem Yılmaz'ın yeni Kaçamak filmi afişi yayınlandı
İlginizi Çekebilir