Cevat Yerli, Crytek'teki CEO görevinden ayrıldığını duyurdu

Hakan Hervenik 1.03.2018 - 16:02
Crytek'te yönetim değişti.

Crytek'in CEO'su Cevat Yerli, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Crytek'in resmi internet sitesinde yapılan duyuruda Cevat Yerli'nin görevden ayrıldığı, yerine Avni ve Faruk Yerli'nin geldiği belirtilmekte. Hissedar olarak Crytek'e yardımlarını sürdürecek olan Cevat Yerli, bir de konu hakkında basın açıklaması yaptı.

Cevat Yerli, Crytek'teki görevinden ayrıldığını duyurdu

Cevat Yerli'nin basın açıklaması ise şöyle:

"Firmanın şu an yer aldığı güçlü pozisyonu göz önünde bulundurduğumuzda, Avni ve Faruk'un son iki yıldaki liderliğinin mükemmel başarılarını tanımak için ve yönetici liderliğini kendilerine bırakmak için ideal bir zaman. Neredeyse 20 yıl önce kardeşlerim ile birlikte kurduğum şirketin CEO'su olarak uzun yıllardır çalışmaktan onur duydum ve bu süreçte ekibiminiz yeni şeyler başardığına şahit oldum. Crytek'e hissedar rolünde yardımcı olmaya devam etmek için sabırsızlanıyorum. Yarının ne getireceğini görmek için çok heyecanlıyım. Crytek'in Avni, Faruk ve geri kalan liderlik ekibinin gözetiminde parlamaya devam edeceğinden eminim."

Geçtiğimiz hafta erken erişime açılan Hunt: Showdown ile ismini tekrar duyuran Crytek, bakalım yeni yönetimi ile nasıl başarılara imza atacak?

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 03:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2018 19:52
Cevat Hocam, senelerdir crysis 4 ü bekliyoruz hadi artık.. duyuru yapın.
MK Okuru
MK Okuru 25.01.2019 22:04
Aynen yaa
Kalan Karakter: 300 Gönder
alien42
alien42 2.03.2018 20:50
Cevat Yerli'nin Crytek CEO'luğundan ayrılması bence Crytek için olumlu bir gelişme değil.Crytek bugünlere onun sayesinde geldi.Gerçi Crysis serisini düzgün devam ettiremediler ama Cevat Yerli olmadan olmaz. Kardeşlerinin ne kadar başarılı olacağı muamma.Keşke Cevat Yerli başlarında olsaydı ve Crytek eski günlerine dönebilseydi...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2018 15:13
muhteşem ve zamanının çığır açan grafik motorlarına sahip olan bir firma olmasına rağmen mali krizleri atlatamadı maalesef bir ara şirket maddi sıkıntılar içerisindeydi. Umarım hunt oyunuyla tekrardan başarıyı yakalarlar ve maddi sıkıntıları son bulur..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2018 23:29
yeni bir crysis duyurmadıklarına ve mali durumlarının yetersizliğinden olsa gerek bu istifa,keşke düzelseler de yeni bir şeyler yapsalar.(hunt showdown hariç)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cevat Yerli, Crytek'teki CEO görevinden ayrıldığını duyurdu
İlginizi Çekebilir