Chris Pratt, Thor: Love and Thunder kadrosunda

Özgür Deveci 16.11.2020 - 16:53
Marvel Sinematik Evreni'nin yıldızlarından biri olan Chris Pratt, Thor: Love and Thunder filminin kadrosuna dahil oldu.

Marvel Sinematik Evreni'nin yıldızlarından biri olan Chris Pratt, 2022'de vizyona girmesi planlanan Thor: Love and Thunder filminin kadrosuna dahil oldu. Galaksinin Koruyucuları serisinde Star Lord karakterini canlandıran Pratt'in filmde ne kadar görüneceği henüz bilinmiyor. Ayrıca Natalie Portman, Tessa Thompson ve Christian Bale'de Star Lord'a eşlik edecek. Portman, 2013 yılında yayınlanan Thor: The Dark World'den bu yana ilk kez seriye geri dönüyor.

Chris Pratt, Thor: Love and Thunder kadrosunda

Thor: Love and Thunder, 2022'de sinemaseverler ile buluşacak

Chris Pratt, geçtiğimiz günlerde Jurassic World: Dominion'un çekimlerini tamamladı ve Russo kardeşlerin yapımcılığını üstlendiği aksiyon ve komedi filmi Saigon Bodyguards'da Jing Wu ile birlikte başrol oyuncusu olarak rol aldı. Serinin dördüncü filmi olacak Love and Thunder'ın çekimleri ise, önümüzdeki Ocak ayında Avustralya'da başlayacak.

Son olarak Thor: Ragnarok ile 854 milyon dolar gişe hasılatı yapan Taika Waititi, serinin dördüncü filmi için de yönetmen koltuğuna oturacak. Ayrıca filmin senaryosunu da yazan Waititi'ye Sweet/Vicious ve Someone Great yapımlarından tanıdığımız Jennifer Kaytin Robinson eşlik edecek. Oscar ödüllü film yönetmeni Waititi, son bölümde Kronan savaşçısı Korg'u da seslendirecek. 2022'de vizyona girmesi planlanan filmin yapımcılığını Marvel Studios'un başkanı Kevin Feige üstleniyor.

Filmin çekimleri zaten devam etmekteydi ancak tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenmek zorunda kaldı. Film, bir daha ertelenmezse 11 Şubat 2022 tarihinde vizyona girecek. Son olarak siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler serinin yeni filmini merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.11.2020 22:58
Bu herifi ve karakterini nedense ısınamadım marvel evreninin en gereksiz karakterlerinden. Ama ilk filmi de eğlenceliydi onun hakkını vereyim. Ama seride uzun süre kaldıkça sıkıyor neyse..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Chris Pratt, Thor: Love and Thunder kadrosunda
İlginizi Çekebilir