Henüz net bir bilgi paylaşılmasa bile, filmin bir diğer başrol karakteri Mısır hükümdarı Ramses için Joel Edgerton ile görüşmelere başlandığı bildirildi. Ayrıca hatırlatmak gerek, aynı isim Nuh için de çekmişti. Christian Bale’in ismi, Darren Aronofsky’nin yine 2014 yılında gösterime girecek projesi “Nuh” için de konuşulmuş fakat başrol için ünlü aktör Russell Crowe ile anlaşma sağlanmıştı.
Christian Bale Musa rolünde karşımıza çıkacak
Equilibrium'dan sonra Exodus
Henüz net bir bilgi paylaşılmasa bile, filmin bir diğer başrol karakteri Mısır hükümdarı Ramses için Joel Edgerton ile görüşmelere başlandığı bildirildi. Ayrıca hatırlatmak gerek, aynı isim Nuh için de çekmişti. Christian Bale’in ismi, Darren Aronofsky’nin yine 2014 yılında gösterime girecek projesi “Nuh” için de konuşulmuş fakat başrol için ünlü aktör Russell Crowe ile anlaşma sağlanmıştı.
Okur Tepkisi
Bu içerik sende ne uyandırdı?
İlk tepkiyi sen bırak
Yorumlar (6)
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>18.08.2013 22:51:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>osmanlı var mı filmde?</font></td></tr></table><br></center>arkadaş yorumu yazan benim. işssiz gibi olur olmadık haberlerin altına yazıyorum. şunu hala ciddiye alan varsa eğer ben aklından şüphe ederim. dalga geçmeye gelmiyor yahu!
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>19.08.2013 16:21:00 - war300 demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>19.08.2013 12:18:00 - nikneym demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>19.08.2013 10:30:00 - war300 demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>18.08.2013 19:10:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>Yine doğa üstü mucizevi mitolojiler, masallar, yarılan denizler falan. Gerçekten fenalık yeldi. Bir de insanlar bu hikayelere inaniyorlar aklim almiyor</font></td></tr></table><br></center> Aklının almadığı işlere burnunu sokma o zaman. Kimse senin inanmamana bir şey diyor mu? İnananlara da hakaret etmeyeceksin o kadar.</font></td></tr></table><br></center> tamam da bro hakaret etmemiş ki eleman?</font></td></tr></table><br></center> "masallar, yarılan denizler, hikayeler..." derken kızıl denizin yarılmasına göndermede bulunuyor vatandaş. Kutsal kitaplarda geçen bir olaya masal, hikaye diyor ve buna inananların nasıl inandığına hayret ediyor. Hakaret demeyim ama bunu tarif edecek başka bir kelime bilmiyorum. Oyun sitesi bu. Her kesimden insan takip ediyor. Üyelerin de hassasiyetleri gözardı edilmemeli.</font></td></tr></table><br></center> eleman bu hikayelere inanlar şöyle aptaldır böyle akılsızdır falan demiş mi? demek ki hakaret yok. hakaret olmadığı sürece herkes her konuda görüşünü mk da dahil olmak üzere her ortamda dile getirme özgürlüğüne sahip. biraz daha sakin, kendine güvenli ve hoşgörülü olmanı öneririm..
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>19.08.2013 16:21:00 - war300 demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>19.08.2013 12:18:00 - nikneym demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>19.08.2013 10:30:00 - war300 demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>18.08.2013 19:10:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>Yine doğa üstü mucizevi mitolojiler, masallar, yarılan denizler falan. Gerçekten fenalık yeldi. Bir de insanlar bu hikayelere inaniyorlar aklim almiyor</font></td></tr></table><br></center> Aklının almadığı işlere burnunu sokma o zaman. Kimse senin inanmamana bir şey diyor mu? İnananlara da hakaret etmeyeceksin o kadar.</font></td></tr></table><br></center> tamam da bro hakaret etmemiş ki eleman?</font></td></tr></table><br></center> "masallar, yarılan denizler, hikayeler..." derken kızıl denizin yarılmasına göndermede bulunuyor vatandaş. Kutsal kitaplarda geçen bir olaya masal, hikaye diyor ve buna inananların nasıl inandığına hayret ediyor. Hakaret demeyim ama bunu tarif edecek başka bir kelime bilmiyorum. Oyun sitesi bu. Her kesimden insan takip ediyor. Üyelerin de hassasiyetleri gözardı edilmemeli.</font></td></tr></table><br></center> war300.. nick entry uyumu :) bu gibilerle bide aynı havayı soluyoruz...
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>19.08.2013 12:18:00 - nikneym demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>19.08.2013 10:30:00 - war300 demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>18.08.2013 19:10:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>Yine doğa üstü mucizevi mitolojiler, masallar, yarılan denizler falan. Gerçekten fenalık yeldi. Bir de insanlar bu hikayelere inaniyorlar aklim almiyor</font></td></tr></table><br></center> Aklının almadığı işlere burnunu sokma o zaman. Kimse senin inanmamana bir şey diyor mu? İnananlara da hakaret etmeyeceksin o kadar.</font></td></tr></table><br></center> tamam da bro hakaret etmemiş ki eleman?</font></td></tr></table><br></center> "masallar, yarılan denizler, hikayeler..." derken kızıl denizin yarılmasına göndermede bulunuyor vatandaş. Kutsal kitaplarda geçen bir olaya masal, hikaye diyor ve buna inananların nasıl inandığına hayret ediyor. Hakaret demeyim ama bunu tarif edecek başka bir kelime bilmiyorum. Oyun sitesi bu. Her kesimden insan takip ediyor. Üyelerin de hassasiyetleri gözardı edilmemeli.
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>19.08.2013 10:30:00 - war300 demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>18.08.2013 19:10:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>Yine doğa üstü mucizevi mitolojiler, masallar, yarılan denizler falan. Gerçekten fenalık yeldi. Bir de insanlar bu hikayelere inaniyorlar aklim almiyor</font></td></tr></table><br></center> Aklının almadığı işlere burnunu sokma o zaman. Kimse senin inanmamana bir şey diyor mu? İnananlara da hakaret etmeyeceksin o kadar.</font></td></tr></table><br></center> tamam da bro hakaret etmemiş ki eleman?
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>18.08.2013 19:10:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>Yine doğa üstü mucizevi mitolojiler, masallar, yarılan denizler falan. Gerçekten fenalık yeldi. Bir de insanlar bu hikayelere inaniyorlar aklim almiyor</font></td></tr></table><br></center> Aklının almadığı işlere burnunu sokma o zaman. Kimse senin inanmamana bir şey diyor mu? İnananlara da hakaret etmeyeceksin o kadar.