Çıkması için bekleyemediğimiz 5 Oyun!

C.Berker Buğer 3.06.2010 - 12:31
Çıkması için bekleyemediğimiz 5 Oyun!

Yazın tüm sıcaklığını hissettiğimiz şu günlerde yeni yeni bilgisayar oyunları çıkıyor ve bizi evlerimize kilitliyor. Ama en iyisi evde oturup bilgisayarınızdan indirilebilir birkaç oyunu almak, bunun içinde tarih, raflara yerleştirilecek oyunların gün, ay saatini belirlemek gerekiyor. İşte raflarda yerlerini alıp, hemen herkesin oynamak isteyeceği 5 oyun...

  • Bioshock;


  • Çıkması için bekleyemediğimiz 5 Oyun!

    Bu first person shooter tarzındaki oyun, sinematikleriyle, silahlarının özenle yapılmasıyla, ilk sırada olmayı hak etti.
    Oyun kesinlikle yetişkinler için olup, Xbox 360 ve PC için üretilmiştir. Oyunda bir sualtı şehrindesiniz, ortalık savaş alanına dönmüş, binalar her an yıkılabilir, dış duvarlardan içeriye su sızıyor ve bu şehrin içindeki insanların hepsi deliye dönmüş. Bioshock Ağustos’un 21'inde raflardaki yerini alacaktır.

  • Mario Strikers Charged;


  • Çıkması için bekleyemediğimiz 5 Oyun!

    Nintendo’nun “Mario Strikers Charged”ı Farcry’ın bir futbol simülatörü. Bu çizgi filimsi ortamda ve süper güç arttıran bonuslar ile harika bir oyun. Aslında bir spor oyunu sayılmamasına rağmen, "Mario Strikers Charged” oldukça eğlenceli bir oyun. Süper güç kullanımları oyunda mevcut olduğunu söyledik, ama bu güçleri kullanabilmek için önce topunuzu tamamen şarj etmeniz gerekli bu da ancak pas vermek gibi bazı basit hareketlerle mümkün. Bir kez topunuzu tamamen şarj ettikten sonra bazı karakterlerin, örneğin “Boo”nun süper özelliği olan görünmezlik ile topu file ile buluşturabilirsiniz. “Mario Strikers Charged“ oyun severler ile Wii konsolunda 30 Temmuz’da buluşacak.

  • Lair;


  • Çıkması için bekleyemediğimiz 5 Oyun!

    Sony Computer Entertaintment’ın “Lair” ı Playstation 3 ve tüm oyun severler için muhteşem bir oyun olacak gibi duruyor. Oyun Ağustos’un 7 sinde piyasada olacak, oyun severleri bekleyen şovalyeler ve ejderhalar da büyük ilgi görüyor. Sixaxis‘in en yeni kontrolleri ile oynanan oyun, ortaçağ fantezi dünyasının kapılarını aralıyor. Ölümcül bir ejderha’ya binen bir savaşçı olmak veya gökyüzünde gezen kötülüğü yok etmek tamamen sizin elinizde. Şimdi elinize kılıcınızı alıp savaşma vakti... Ejderha Ini sizi bekliyor

  • Madden NFL 08;;


  • Çıkması için bekleyemediğimiz 5 Oyun!

    80 li yılların sonundan beri üretilen ve bir o kadar da oynanan bu sert futbol oyunu bu yıl Ağustos’un 14 ünde raflardaki yerini alacak. Oyuna bazı yeni özellikler eklenmiş. Örneğin; savunma adamları hiç olmadığı kadar hızlı olarak eski yerlerine geri dönebiliyorlar. Oyuna yeni özellikler geldiği gibi bir de eski özelliklerden "fantasy draft" ve "owner" modu gibi olanaklar da oyun severlere sunuluyor.

  • Carnival Games;


  • Çıkması için bekleyemediğimiz 5 Oyun!

    Nintendo’nun Wii Sports dünyasını alaşağı edeceği oyun olarak görülen Carnival Games,
    diğer Wii Sports oyunları gibi hareket sensörlü atletik kontrollerden çok, parmakların tuşa basarak hamle yapma ile aslında size ne avantaj ne de dezavantaj yaratmasıyla oyun severleri sevindiriyor. Ayrıca bu sayede de çok fazla hareket edilip yanlış komutlar verilmesi engellenerek tuşlara fazla basılıp oyunun gerçekçiliğinin yitirilmesi de engellenip bir orta yol bulunmuş oluyor. Oyun Ağustos’un 27 sinde oyun severlere top attırıp kutu devirtmeye, ya da hedefi vurup insanları su tankına attırmaya hazırlanıyor.

    KAYNAK
    Çıkması için bekleyemediğimiz 5 Oyun!
    msnbc.msn.com


    Yorumlar
    MK Okuru
    MK Okuru 6.05.2024 09:31
    Kalan Karakter: 300 Gönder
    Çıkması için bekleyemediğimiz 5 Oyun!
    İlginizi Çekebilir