Cities: Skylines Parklife ek paketi oyun içi videosu yayınlandı

Hürkan Çalışkan 27.04.2018 - 00:11
Şehir kurmak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.

Colossal Order tarafından geliştirilen, Paradox Interactive tarafından yayınlanan şehir kurma oyunu Cities: Skylines Parklife ek paketi ile ilgili yeni bir video geldi. Bildiğiniz gibi ek paketin duyurusu geçtiğimiz günlerde gelmişti. Bugün gelen videoda ise ek paketin neler içerdiğini ve oynanış videosunu görüyoruz.

Şehrinizi geliştirerek güzelleştirin

Bildiğiniz üzere oyunda yollar ve yapılar inşa ederek şehrinizi büyütebilirsiniz. Aynı zamanda şehir halkının birçok ihtiyacını karşılamanız gerekiyor. Örneğin şehirdeki insanların daha kolay ulaşım yapabilmesi ve trafiği rahatlatmak için toplu taşıma araçları ekleyebilirsiniz. Ayrıca şehir insanları eğitim görerek ofislerde ve mağazalarda çalışabilirler. Yapıtlar insanların mutluluk oranlarını arttırırken turist oranını da yükseltiyor. 

Oynanışı kolaylaştırabilmek için oyuna daha önce de içerikler eklenmişti. Yeni gelen içerik güncellemesinde ise oyuncular eğlence parkları, doğa koruma alanları, şehir parkları ve hayvanat bahçeleri oluşturarak şehri  güzelleştirmek adına yeni park özelliklerini kullanabilecekler.  Aşağıda bulunan videoda mevcut park araçlarının bazılarını ve rehberli turların rota planlaması gibi bazı özellikleri görebiliyoruz.

Son olarak Park Life ek paketi ise 25 Mayıs’ta yayınlanacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 11:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cities: Skylines Parklife ek paketi için tanıtım videosu geldi
İlginizi Çekebilir