Cities: Skylines'ın yeni doğa ile iç içe olan eklentisi duyuruldu

Mehmet Atilla Turan 19.04.2018 - 21:06
Parklife!

Cities: Skylines, geçmiş birkaç sene içerisinde çıkan en sağlam ve tutulan simülasyon oyunlarından biri oldu. Oyuncu sayısının ve satış sayısının bir hayli üstüne geçmeyi başaran yapımcı Paradox Interactive, Cities: Skylines'ı güncellemeye ve yeni içerik eklemeye devam ediyor. Bu seferki konu ise doğa ile iç içe olduğumuz Parklife olacak.

İsmi görünce aklıma direk Blur geldi nedense

Hani bilirsiniz, şu İngiltere'nin popüler alternatif grubu Blur'un Parklife adında bir albümü ve çok dinlenen bir parçaları vardı. İsmi görünce direk aklıma o geldi. Yine de konudan pek fazla sapmadan Cities: Skylines'a gelen bu güncelleme, diğer adıyla eklentinin, oyuna ne getirdiğinden bahsedeyim. Bir nevi oyunu eğlence alanına çevirecek olan Parklife, doğada bulunan ögeleri barındıracak ve şehrinizde yaşayan toplumu az biraz şehir dışına çıkartacak. Bunlar, piknik alanları, konser yerleri ve görülmesi gereken önemli yerlerden oluşuyor.

Şimdilik yeni olan bu eklentinin, yaklaşık 30 lira gibi bir fiyattan satılması bekleniyor. Tabii, eğer bu eklentiye sahip olmak istiyorsanız biraz beklemeniz ve indirimde iken almanız tavsiye edilir. Paradox Interactive, aynı zamanda Parklife eklentisi için yeni bir fragman da yayınlamış bulunuyor, aşağıdan izleyebilirsiniz. Eklenti paketinin Steam sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2018 15:29
Millet yeni oyun bekliyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cities: Skylines'ın yeni doğa ile iç içe olan eklentisi duyuruldu
İlginizi Çekebilir