Civilization IV’e genişleme paketi duyuruldu.

Sami Türk 3.06.2010 - 12:31
Civilization IV’e genişleme paketi duyuruldu.

Gelecek iş yılına dair bir bakış, yeni bir Civ ürünün yapımda olduğu izlenimi vermişti. Bugün yayımcı "Take 2'da" bunu resmi olarak teyit etti. “Beyond the Sword” adlı genişleme paketi temmuzda raflarda olacak.

Eklentinin konusunu temel olarak barutun geliştirilmesinden sonraki zaman teşkil ediyor. Serinin hayranları on iki senaryo görevi, on yeni medeniyet, on altı yeni lider, beş yeni dünya haritası ve muhtelif yeni birimlerle buluşacak.

Yeni halklara Hollandalılar, Portekizler ve Babilliler de dahil. Yeni 16 lider sadece yeni milletleri değil öncekileri de kapsayacak.

Şirketler yeni ve farklı bir unsur oluşturuyorlar. Oyuncu şirket kurup büyütebilecek ve imal ettiklerini takasla belli kaynaklar için kullanabilecek.

Casusluk kısmı genişletilecek ve rakip oyuncuları alt etmek için yeni imkanlar sunacak. Evreni fethetme oyununu kazanmak isteyenlerinse plan yaparken ek bazı şeylere hazırlıklı olmaları gerekiyor.

İyileştirilmiş yapay zeka ile tabii afetler veya diğer milletlerin yardım çağrısı gibi unsurlar oyuncuyu devamlı dikkatli olmaya sevkedecek. Ayrıca devamlı olarak baştan başlamak istemeyenler “Advanced Start” moduyla başlangıçta, geliştirmeye gerek kalmadan imparatorluğun belirli kısımlarını satın alabilecek. Böylelikle "Beyond the Sword’un" ortalarındaki çağı yakalamak çok da uzun sürmeyecek.

Kaynağa ulaşmak için tıklayınız.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 04:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Civilization IV’e genişleme paketi duyuruldu.
İlginizi Çekebilir