1/4

COD Modern Warfare 3: Survival'ın Detayları

Ege Erkek 28.04.2012 - 23:00
Call Of Duty Modern Warfare 3: Special Ops Survival hakkında bilmeniz gerekenler!

Call Of Duty serisinin bu denli sevilmesinde en çok etki eden iki faktör ; senaryo ve multiplayer sistemi. Senaryo'nun yanı sıra çoklu oyuncu sistemi de oldukça rağbet gören yapımın çeşitli modları mevcut. Bunlardan bir tanesi de Black Ops Zombi modu. Özellikle co-op sistemi ile iki kişilik ilerleme sistemi  oyuncular arasında tutulmuştu. Call Of Duty serisinin son oyunu olan Modern Warfare 3'te Special Ops: Survival bulunmakta. Bu sistem ile ilgili bazı bilgiler verelim sizlere. Zira bu yapı da çok tutulanlar arasında.

Special Ops: Survival  ile Black Ops Zombie sistemleri aynı mantık ile oynanmakta. Amaç aynı ; size karşı olan zombileri yok etmek ve tüm aksiyon boyunca hayatta kalmak. Zombileri yendiğiniz takdirde belirli ödüller kazanıyorsunuz ; tecrübe puanı ve para. Kazandığınız paralar ile daha iyi silahlar alabilirken, diğer ekipmanları (bomba, zırh v.b) da satın alabiliyorsunuz. Karakteriniz daha etkili saldırılar gerçekleştiriyor. Bu sayede zombileri daha çabuk yenebiliyorsunuz. 

Special Ops: Survival'da 16 harita bulunmakta. Haritaların içerisinde çeşitli bölümler mevcut. Her bölümde ayrı bir görev ve ödül var. İyi olduğunuz bölümlerde karakterinizi kasabilir ve daha çabuk seviye atlayabilirsiniz. Her seferinde biraz daha zorlaşan görevler ve biraz daha güçlenen rakipleriniz karşısında zayıf kalabiliyorsunuz. Bu yüzden kazandığınız parayı yerinde kullanmanız gerekmekte ve en kaliteli silahları, ekipmanları satın almanız gerekmekte.