CoD: MW3 İçin Zombi Modunun Fragmanı Yayınlandı

Tunay Şahin 20.09.2023 - 23:22
Activision, Call of Duty serisinin en yeni üyesi olan Modern Warfare 3'te oyuncuların nefesini kesecek olan Zombi Modu için heyecan verici bir sinematik fragmanı fanlarının beğenisine sundu.

Bu modda, farklı uluslardan seçkin Operatörlerden oluşan bir ekip, dünyanın yüzleştiği ikinci büyük tehdit olan devasa zombi ordularına karşı savaşacak. Bu ölümsüz ordulara karşı, Görev Gücü 141'in cesur üyeleri de oyuna dahil olacak ve bu savaşın en ön cephelerinde yer alacak.

Call of Duty: Modern Warfare 3 İçin Zombi Modunun Fragmanı Yayınlandı

Zombi Modunun içerisinde yer alacak olan Call of Duty: Modern Warfare 3 Zombies, serinin tarihindeki en geniş ve kapsamlı zombi haritasını oyunculara sunacak. Oyuncular, bu ölümsüz tehdide karşı diğer oyuncu ekipleriyle işbirliği yaparak hayatta kalmaya çalışacak. MWZ, Call of Duty oyuncularını özgün görevler, klasik Zombies özellikleri ve birçok sırla dolu Treyarch Zombies hikayesiyle baş başa bırakacak.

Ancak COD: MW3 sadece zombilere karşı bir savaşı ifade etmiyor. Oyun, epik bir hikayeye sahip tek oyunculu kampanya moduna ve klasik Call of Duty çok oyunculu savaşlarına da ev sahipliği yapacak. Tek oyunculu kampanyada, oyunseverler Yüzbaşı Price'ın önderliğindeki Görev Gücü 141 ile birlikte, tehlikeli milliyetçi savaş suçlusu Vladimir Makarov'un peşinden gidecekler.

Çok oyunculu mod, serinin hayranlarını nostaljik bir yolculuğa çıkaracak. Modern Warfare 2'de (2009) oyuncuların tanıştığı 16 başlangıç haritasının yenilenmiş versiyonları, bu modda yer alacak. Ayrıca, oyunun çok oyunculu deneyimini zenginleştirmek için tamamen yeni 12'den fazla 6v6 harita, oyunun lansmanının ardından canlı sezonlarla oyunculara sunulacak.

Teknolojik açıdan bakıldığında, COD: MW3, NVIDIA'nın DLSS 3 teknolojisini destekleyecek, bu da oyuna grafik anlamında bir üstünlük kazandıracak. Ancak oyunun Ray Tracing teknolojisini destekleyip desteklemediği henüz belirsizliğini koruyor.

Oyun dünyasında büyük bir heyecanla beklenen Call of Duty: Modern Warfare 3, 10 Kasım'da tüm platformlarda oyuncularla buluşacak. Bu tarihi not alın ve bu eşsiz savaş deneyimini kaçırmayın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 10:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
CoD: MW3 İçin Zombi Modunun Fragmanı
İlginizi Çekebilir