Conan Exiles için yeni ve büyük bir beta güncellemesi yayınlandı

Hürkan Çalışkan 21.06.2018 - 17:03
Oyun için çeşitli geliştirmeler geldi.

Funcom tarafından Unreal Engine grafik motoru kullanılması ile geliştirilen ve aynı zamanda yayınlanan açık dünya hayatta kalma oyunu Conan Exiles için yepyeni ve büyük bir güncelleme yayınlandı.

Oyuna gelen yenilikler test sunucusunda yer alıyor

Yayıncı Funcom tarafından geliştirilen ve 8 Mayıs tarihi itibariyle erken erişimden çıkıp tam sürüme geçen Conan Exiles için yayınlanan yeni ve büyük güncelleme, hayvanlar ile etkileşimde işe yarayacak bir tehdit animasyonunu oyuna dahil ediyor, bir dizi sunucu performansı geliştirmesi içeriyor, klan menüsünü yeniden tasarlıyor ve daha fazla performans için yeniden doğma kodunu optimize ediyor.

Tüm bu yeniliklerin yanında Conan Exiles için gelen güncelleme ile oyuncuların artık dayanıklılık harcamadan su içerisinde yüzmelerine olanak tanınıyor. Ayrıca oyuncuların duvar üzerinden eşya bırakmasını da engelliyor, bazı hataya yol açan sorunları çözüyor ve aynı zamanda  ejderhalar ve daha fazlası için çatışma kalitesini arttırıyor. 

Geçtiğimiz Mayıs ayında tam sürüme geçmenin yanında bir milyon satış barajını da geçmeyi başaran Conan Exiles, görünüşe göre oyuncuların memnuniyetini ön planda tutmayı hedefliyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2018 08:46
Yazık bunlarda kendi yağları ile kavrulmaya çalışıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Conan Exiles için yeni ve oldukça büyük bir güncelleme geldi
İlginizi Çekebilir