1/2

Conquer The City - Online tabanlı Türk oyun modu

Mahmut Saral 5.07.2010 - 13:29
Direnişçilerin şehri geri alma mücadelesine katılın
Valve'ın efsanevi FPS oyunu Half-Life 2 için güzel modlar gelmeye devam ediyor. İşte güzel modlardan bir tanesi. Tamamen Türk yapımı ve oldukça da iddialı.

Conquer The City nedir?

Conquer The City, adındanda anlaşılacağı gibi direnişçilerin Combine'lardan bulundukları şehri geri alma çabasını ele alıyor.

Modun işleyişi

Direnişçi olan biri, bulunduğu şehri Combine'lardan geri almak için mücadele ediyor. Combine'lar ise, elindeki donanımı kullanarak direnişçileri geri püskürtmek zorunda. Şehirlerin iki veya üç tane kontrol noktaları bulunuyor. Direnişçiler, bu noktaları ele geçirip var olan zaman içerisinde koruyarak karşı tarafı yenmeli. Yine de iş burada bitmiş olmuyor, çünkü kendinizi Citadel'da da büyük bir savaşın içinde buluyorsunuz. Burada da belirlenmiş noktaları ele geçirerek, Citadel'i devre dışı bırakmalısınız.

Conquer The City - Online tabanlı Türk oyun modu
İki tarafın avantajları ve dezavantajları nelerdir?

Direniş tarafı:

Saldırmak için sahip oldukları silah donanımı Combine'lardan oldukça düşük. Kullanabilecekleri silahlar: USP Match, 357 Magnum, MP-7, HE Grenade ve RPG Launcher. Ayrıca ek olarak Mounted Pulse Gun ve Sentry Turret kullanabilirler. Taşıt olarak ise, Muscle car, Buggy car ve Jet-Ski kullanabiliyorlar.