Cooler Master'ın yeni yumurta oyuncu koltuğu ile tanışın

Murathan Özlü 13.07.2021 - 10:41
Cooler Master, CM IMX GamePod adında yeni bir oyuncu koltuğunu tanıttı. Koltuğun RGB ışıklandırmadan ses sistemine kadar pek çok özelliği var.

Cooler Master'ın duyurduğu yeni oyuncu koltuğu CM IMX GamePod konfor özellikleriinn yanı sıra aynı zamanda bir çalışma ortamı olma özelliğini taşıyor.  Koltuk, yarı kapalı yumurta dizaynı ile dikkat çekiyor. GamePod, RGB ışıklandırma, ayarlanabilir başlık ve ayaklık kısımları ve 2.1 surround sound audio ile geliyor.

Cooler Master'ın yeni yumurta oyuncu koltuğu

Gamepod'a 49 inchlik tek bir monitörü veya (en fazla) 3 adeta 27 inçlik monitörü takmak mümkün. Koltuğun arkasında, oyun konsolunuzu veya bilgisayarınızı bağlayabilmeniz için gizli bir bölme bulunuyor. Bölmeyi kaydırarak açmak mümkün.

Söylentiler,  koltuğun 2021 Aralık ayı civarında 12 Bin ile 14 Bin dolar arası bir fiyat ile çıkacağını belirtiyor. Bu, oyuncuların bu tarz bir koltuk ile ilk karşılaşmaları değil. Daha önce Razer Project Booklyn koltuğunu bu yılkı CES fuarında duyurmuştu. Acer'in, Thronos Air adlı  oyuncu koltuğu 14 bin dolar, ve sırt masajı " yapabiliyor. Maddi durumu yeterli olan ve bir "yumurtanın" içinde konforla oyun oynamak isteyen oyuncular bu yeni koltuğu beklemeye başlayabilirler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cooler Master'ın yeni yumurta oyuncu koltuğu ile tanışın
İlginizi Çekebilir