Cowboy Bebop dizisinin bir oyuncusu daha belli oldu

Ersin Kılıç 23.08.2019 - 11:48
Julia karakterini kim canlandıracak?

Anime severlerin favori serilerinden biri olan Cowboy Bebop'un Live Action projesi için düğmeye basılmış ve mini dizinin Netflix'te yayınlanacağı açıklanmıştı. Kadrosu bir süre önce belli olan projede Julia karakterini kimin canlandıracağı da belli oldu.

Cowboy Bebop dizisinde Julia oyuncusu da belli oldu

Netflix'ten yapılan açıklamaya göre Julia karakterine daha önce Gifted ve Strange Angel gibi yapımlarda boy gösteren Elena Satine hayat verecek. Julia anime serisinde özellikle Spike'ın geçmişi konusunda önemli bir yere sahipti. Vicious ile olan olayları ve Spike'a sergilediği tutumunu göz önüne alırsak, izleyenler tarafından pek sevilmeyen ama Spike'ın tutkulu olduğu bir karakter olduğunu da söyleyebiliriz. Zaten karakter açıklamasında da "Uğrunda ölünecek güzelliği ve sesiyle Julia, tam da Spike Spiegel'in hayal ettiği ve arzuladığı gibidir. Julia bu vahşi dünyada hayatta kalmak için mücadele eder." ifadelerine yer verilmiş.

Cowboy Bebop dizisinin bir oyuncusu daha belli oldu

10 bölüm olacağı açıklanan dizide John Cho'nun Spike karakterine hayat vereceği açıklanmıştı. Dizide ayrıca Alex Hassel'i Vicious, Daniella Pineda'yı Faye Valentine ve Mustafa Shakir'i jet Black olarak izleyeceğiz. Dizinin yayın tarihi henüz belli değil. 

Cowboy Bebop Hakkında:

Sunrise Inc.'in dünyaca ünlü anime serisinden uyarlanan ve farklı janraları bir araya getiren Cowboy Bebop, ödül avcısı bir arkadaş grubunun, galaksinin en tehlikeli suçlularının peşindeki maceralarını anlatıyor. Yeterince yüksek bir bedel karşılığında dünyayı kurtarmaya hazırdırlar...

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2019 18:21
efsane bir animedir müzik, hikaye, karakterler, görsellik her şey efsane gerçekten.
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2019 23:21
...Trigun daha güzel :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cowboy Bebop dizisinin bir oyuncusu daha belli oldu
İlginizi Çekebilir