Crash Bandicoot N. Sane Trilogy'de FPS kilidini kaldırabildiler

Mehmet Atilla Turan 3.07.2018 - 22:49
Kaldırmak için ekran kartı ayarları ile biraz uğraşmak gerekiyor.

Geçtiğimiz günlerde Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Playstation 4 dışındaki tüm konsollar için piyasaya çıkmıştı. Bu liste içerisinde elbette PC platformu da bulunuyor. İlk defa resmi bir şekilde PC platformunda olan Crash Bandicoot, çıkışından yaklaşık 20 sene sonra bir ilki de gerçekleştirmiş bulunuyor. Nintendo Switch ve Xbox One platformlarında 30FPS'de çalışan N. Sane Trilogy, PC platformunda sorunsuz bir şekilde 60FPS'de çalışıyor, fakat bu limitin üstüne de çıkabilme şansımız var.

60FPS üstüne çıkmamız için ekran kartı ayarları ile oynamamız gerekiyor.

PC oyuncuları, belirsiz bir nedenden dolayı 60FPS ile yetinemiyor ve daha fazlasını istiyor. Durum şu sıralar normal olarak görünse de, bazen akıllarda kafa karıştırabiliyor. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy'de bulunan 60FPS her ne kadar yetse de, PC oyuncuları, ekran kartlarındaki ayarlardan oyunun FPS kilidini kaldırmayı başarmış bulunuyor. İşin iyi tarafı ise Crash Bandicoot N. Sane Trilogy'nin FPS'e bağlı bir motorunun olmaması, yani yüksek FPS'te oyun hızlı bir şekilde ilerlemiyor veya oyuncuyu rahatsız edecek sorunlarda bulunmuyor, bu da elbette 60'dan fazla FPS'de sorunsuz bir şekilde oynanabileceğinin işaretçisi oluyor.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy'ni FPS kilidi kaldırılabiliyor!

FPS limitini kaldırmanız için gereken tek şey ise VSync özelliğini kapatmanız olacak. Eğer oyun 60FPS üzerine çıkmadıysa Yenileme Hızı'nı yükseltmeyi öneriyoruz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 02:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2018 08:55
Belirsiz bir neden yazıp 60 fps ile yetinemiyor cümlesi haberciliğinize yakışmamış . Hatta eminim 2 ay 144 hz monitor kullansanız 60 hz monitörü masaüstünde gezerken bile kullanamazsınız :). 60 fps tabi ki yeterli fakat günümüz şartlarında pc platformunda fazlasını istemek ayıp değil bence.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy'ni FPS kilidi kaldırılabiliyor!
İlginizi Çekebilir