Crash Bandicoot ses aktörü hayatını kaybetti

Tunay Şahin 15.05.2023 - 14:48
Orijinal Crash Bandicoot oyununun ses aktörü Brendan O'Brien hayatını kaybetti. Serinin sevenleri üzüntülü.

Crash Bandicoot'un orijinal seslendirme sanatçısı Brendan O'Brien 60 yaşında hayata gözlerini yumdu. Evet, bizler de sizin gibi oldukça üzüldük. O'Brien'ın ölüm haberi, oyuncunun Legacy'de paylaşıldı. Hayranlar, Crash'e ilk sesini veren adamın ölüm haberiyle birlikte sosyal medyada övgülerini ve Crash anılarını paylaşıyorlar.

Crash Bandicoot ses aktörü Brendan O'Brien 60 yaşında hayata gözlerini yumdu

O'Brien, oyunların Naughty Dog döneminde Crash Bandicoot'un ve serideki diğer bazı karakterlerin sesiydi. Buna PS1'deki orijinal üçlemenin yanı sıra aynı platformdaki Crash Team Racing ve Crash Bash dahildir. O'Brien, The Wrath of Cortex'te Crash'i son bir kez seslendirecekti, ancak seslendirmeleri Game Boy Advance'teki diğer çeşitli Crash oyunlarında kullanıldı.

Crash Bandicoot ses aktörü Brendan O'Brien 60 yaşında hayata gözlerini yumdu

Sanatçı, yaygın olarak Crash Bandicoot ile ilişkilendirilen bazı seslere katkıda bulunmanın yanı sıra, serinin baş kötü adamı Dr. Neo Cortex'in orijinal seslerini sağlamıştı. Ne yazık ki, 2017'de N. Sane Üçlemesi'ndeki rolünü yeniden canlandırmak için geri dönmemişti. Crash rolü ve Bandicoot'un yardımcı oyuncularından bazıları video oyun dünyasındaki tek büyük rolüydü.

Crash Bandicoot serisi, O'Brien baş karakterine sesini ilk kez verdiğinden beri oyun dünyasının önemli bir oyuncusu olmaya devam etti. 20 Haziran'da Crash oyunlarında dört kişilik takımları karşı karşıya getirecek çevrimiçi çok oyunculu bir dönüş olan Crash Team Rumble'ın piyasaya sürülmesiyle seri devam edecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 18:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crash Bandicoot ses aktörü hayatını kaybetti
İlginizi Çekebilir