Crash Team Racing Nitro-Fueled'in oynanış videosu yayınlandı

Ahmet Özçilingir 7.02.2019 - 14:31
CTR geri dönüyor!

Crash yeniden şoför koltuğunda. CTR yeniden düzenlenmiş ve geliştirilmiş şekilde karşımıza çıkacak. Orijinal oyunun yanı sıra, yenilenen Crash Team Racing Nitro-Fueled'da yeni arabalar ve yeni pistler de yer alacak. Crash Team Racing Nitro-Fueled için yeni oynanış görüntüleri yayınlandı. Yayınlanan oynanış görüntülerine aşağıdaki oynatıcı üzerinden göz atabilirsiniz. 

Crash Team Racing Nitro-Fueled oynanış görüntüleri

21 Haziran 2019'da yayınlanacak olan Crash Team Racing Nitro-Fueled'ı arkadaşlarınızla beraber tek ekranı paylaşarak da oynayabileceksiniz. Beenox stüdyo tarafından geliştirilen Crash Team Racing Nitro-Fueled'de orijinal oyunda yer alan bütün karakterler yer alacak. Adventure, Arcade Single Race, Cup Race, Time Trials ve Battle Mode modları yine bizi bekliyor olacak. Eğlenceli oynanış dinamiklerinin yanı sıra çekişmenin de eksik olmadığı Crash Team Racing Nitro-Fueled ön siparişe açılmış durumda.

"Crash yeniden şoför koltuğunda! Crash™ Team Racing Nitro-Fueled ile tam gaz gitmeye hazır olun. Gerçek CTR deneyiminin üstüne çok daha fazlası, şimdi tamamen yeniden düzenlenmiş ve en iyi şekilde geliştirilmiş durumda:
- Orijinal oyun modlarıyla, karakterlerle, pistlerle, güçlendirmelerle, silahlarla ve kontrollerle motorlarınızı çalıştırın
- Orijinal oyunun dışında ek arabalarda ve pistlerde sağlam bir patinaj çekin
- Arkadaşlarınızla çevrimiçi yarışın ve çevrimiçi liderlik tablolarına damga vurun."

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crash Team Racing Nitro-Fueled'ın oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir