Creature in the Well, Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 25.03.2021 - 18:37
Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da, hack-and-slash dungeon crawler oyunu Creature in the Well ücretsiz oldu.

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu. Pinball'dan esinlenilen bir hack-and-slash dungeon crawler oyunu Creature in the Well, 25 Mart-1 Nisan tarihleri arasında Epic Store'da ücretsiz olarak dağıtılacak. 1 Nisan Perşembe günü Türkiye saati ile 18:00'a kadar ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz oyunu bedava olarak alırsanız, kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek.

Creature in the Well, Epic Store'da ücretsiz

Epic Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu

Ayrıca önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunu da belli oldu. Palm Pioneer tarafından geliştirilen ve Thermite Games tarafından yayınlanan macera bulmaca oyunu Tales of the Neon Sea, 1-8 Nisan tarihleri arasında Epic Store'da ücretsiz olarak dağıtılacak.

Creature in the Well

Creature in the Well, tepeden bakılan ve pinball'dan esinlenilen bir hack-and-slash dungeon crawler oyunudur. Kalan son BOT-C birimi olarak, çaresiz bir yaratığın musallat olduğu antik bir tesise tekrar güç vermek için bir çöl dağının derinliklerine ilerliyorsunuz. Oyunda Serap şehrini ölümcül bir kum fırtınasından kurtarmak için güçlü ekipmanlar bulacak ve onları yükselteceksiniz.

Oyunun ana özellikleri

  • Kılıçlarla pinball: Enerji küreleri yükle, ardından sabit düzenekleri etkinleştirip kum fırtınasını durdurmak için küreleri zıplat ve sektir.
  • Yaratığı Yen: Yaratık tarafından hazırlanan bir sürü mücadeleden kurtul ve kapsamlı, beceri gerektiren savaşlarda onunla yüzleş.
  • Dungeon-crawler: Her biri eşsiz oyun temaları, kilidi açılabilecek ögeler ve ortaya çıkarılacak sırlarla dolu, elle hazırlanmış sekiz zindanın kilidini açarak dağın derinliklerine dal.
  • 20'nin üzerinde eşsiz öge: Oynama biçimini değiştiren yükseltilebilir silahlar ve kıyafetlerle oynama tarzını özelleştir.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Creature in the Well, Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir