Humble Bunlde, CryEngine adına bir indirim fırsatı başlattı

Mehmet Atilla Turan 2.05.2018 - 20:27
Beklendiği gibi fırsat Humble Bundle'dan.

Oyun platformu devi Humble Bundle, hem yardım amaçlı hem de oyunculara istediklerini vermek amaçlı, harika bir site. Çoğu zaman oyunlarda indirime giden ve ücretsiz olarak dağıtan Humble Bundle'ın bu seferki teması ise CryEngine oldu. Bu CryEngine fırsatları ile oyuncular motoru yakından tanıyabilecek, CryEngine yapımlarının tadını çıkarabilecek hem de CryEngine'de başka oyunlarda bulunan içerikleri ekleyip kendini geliştirebilecekler.

30TL gibi bir fiyata CryEngine'in oyunlarını deneyebileceksiniz

Humble Bundle, her zamanki gibi bazı fiyat aralıkları ve bu fiyatlara karşılık ne alabileceğini göstermiş bulunuyor. En az $1 (4TL) gibi bir miktar vererek Rolling Sun, Aporia: Beyond the Valley ve The Land of Pain gibi oyunlara sahip olacak ve Crysis 3'te bulunan modellemelere ve animasyonlara sahip olacaksınız (ne yazık ki Crysis serisi adına sadece modellemeler, animasyonlar ve efekt gibi araçlar bulunuyor). 30TL gibi bir fiyat verirseniz Miscreated, Snow, Sniper: Ghost Warrior 2, UAYEB ve Ryse gibi oyunlara sahip olabilirsiniz.

İki hatfa sürecek olan Humble CryEngine Bundle'a bu linkten ulaşabilir ve diğer seçeneklere de göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Manhunt Two
Manhunt Two 2.05.2018 21:51
Oyun yapsak bile oyunu piyasa sürmek için dünya para istiyor crytek o yüzden hiç gerek yok kotaya ve zamana yazık.Tabi ileride sadece bu iş ile uğraşacaklar için güzel bir fırsat denilebilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
CryEngine'e ilgisi olanlar ve uğraşmak isteyenler için iyi fırsat
İlginizi Çekebilir