Dergiye göre denge biraz daha multiplayer kısmından yana gidiyor. Nitekim multiplayer tecrübesini son zamanlarda oynayacağınız en heyecan verici, kızgın ve tatmin edici aksiyonu olarak değerlendiriyor.

Oyunun tek kişilik modunun da yine çok etkileyici olduğunu belirten dergi, oyundaki nano giysinin hem çok güçlü hem de ihtiyaçlara göre enerji seviyelerini ayarlamada zekice dengelenmiş olduğunu söylüyor.
Crysis 2 şu anda ön siparişe açıldı. Türkiye için % 100 Türkçe olacak olan oyun 25 Mart'ta raflarda olacak.
Yorumlar (6)
Grafikleri her ne kadar iyi olsada, multiplayer betada farkettiğim kadarıyla operativden çok oyunda bi deathmatch havası var modern quake diyebiliriz, onuda geçtim ateş altında oldugunu ölene kadar farketmiyosun, online için gerçekten büyük bir eksi
iyi grafikle oynayamassın en düşük ayarda oynayabilirsin ve max 1204 768
arkadaşlar bilmediğimden soruyorum NVIDIA GeForce 8600 GT ekran kartıyla bu oyunu iyi grafiklerle oynayabilirmiyim ?
grafikler bence abartılacak kadar iyi değil grafikleri çok şişiriyolar balon olcak bence killzone 3 kadar iyi değil
demo uptade olduktan sonra sorun yaşıyorum sizde de varmı ?
bu oyun 9 hakediyor hocam