Crysis Remastered oynanış videosu yayınlandı

Alparslan Gürlek 16.09.2020 - 21:33
Crysis Remastered için ilk oynanış fragmanı yayınlandı. Oyunu tanıtan 35 dakikalık yayın içinde oynanışa dair görüntüler mevcut.

Crysis remastered oynanış fragmanı yayınlandı, çıkış öncesi yayınıyla birlikte oynanışa dair görüntüler de yayınlandı. Hayranların merakla beklediği Crysis'in yeniden elden geçirilmiş sürümü grafik anlamında büyük değişiklikleri beraberinde getiriyor. Birçok yeni grafik teknolojisinin eklendiği Crysis Remastered 18 Eylül'de çıkıyor.

Crysis Remastered oynanış fragmanı detayları ve eski güzel günleri içeriyor

Bir zamanlar tarihin en iyi oyun serilerinden sayabileceğimiz, bugün ne yazık ki remastered sürümünden başka yeni bir oyun haberi alamadığımız Crysis için eski parlak günler tekrar yaklaşıyor. Crysis Remastered'ın yeniliklerinin tanıtıldığı çıkış öncesi yayını oynanışa dair görüntüler de içeriyor. Buyursunlar... 

Videoda gördüklerimiz aslında daha önce birçok video ile orijinal oyun ile remastered sürümü arasındaki farklardan ibaret. Ancak çoğumuzun saatlerini severek harcadığı haritalarda, severek yaptığı görevleri görsel anlamda iyileştirilmiş şekilde izlemesi eminim ki nostaljik bir ruh haline girmesini sağlayacak. Eski güzel günlerine kavuşmasını temenni ettiğimiz Crysis serisi için bu remastered, belki de devam oyunları için ufak bir kıvılcım olabilir.

Özellikle ışın izleme teknolojisiyle elde edilen yansımalar gözümüze çarpıyor. Orijinal oyuna göre bu anlamda çok iyi yol katediliğini söyleyebiliriz. Geçtiğimiz gün yayınlanan 8K 60 FPS fragmanıyla aradaki birçok fark detaylı olarak görüntülenebiliyordu. Bu yeni video ise, oynanış sırasında bu iyileştirmelerin nasıl karşımıza çıkacağını gösteriyor.

Crysis Remastered oynanış videosu yayınlandı

Orijinalini Crytek'in geliştirdiği oyunu Saber Interactive elden geçiriyor. Yüksek doku çözünürlükleriyle birlikte neredeyse eskimeye başlamış olan oyunu tekrar günümüz grafiklerine hizalamayı başarmışlar. Parçacık sistemlerinden tutun işleme sonrası efektlerine kadar Crysis Remastered oynanış fragmanı size bütün değişiklikleri gösteriyor.

Çıkmasına iki gün kala Crysis Remastered için gelen bu oynanış fragmanı oyuncuların fikirlerinde netleşmesi anlamında da güzel bir hamle oldu. Orijinali bile bugün taş gibi duran bu oyunun yeniden elden geçirilmiş sürümü bir 10 yıl daha oyunu çağdaş oyunlarla rakip tutacak gibi görünüyor. Bildiğiniz gibi 2007 yılında oyun ilk çıktığında "Can it run Crysis?" internet geyiği ortaya çıkmıştı. Remastered sürümün en yüksek kalite ayarının ismi de bu internet geyiğine ithafen "Can it run Crysis?" şeklinde isimlendirilecek.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2020 15:37
kendi bilgisayarlarında bile fps düşmeleri oluyor :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2020 19:28
Benim de gözüme yeterince iyi gelmedi zaten ne bekliyorduk ki? Eğer remaster yerine REMAKE getirseydiler işte o zaman güzel bir tat alırdık. Yeni teknolojilerle yeni oynanılabilirlikler eklenebilirdi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2020 14:40
bari 3 boyutluya uyarlasaydiniz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2020 11:11
bu nasıl remastered? anlama özürlüyüz biz sanırım. ya da bunlar bizi salak yerine koyuyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2020 22:32
bi ben beğenmedim galiba bu remastered'ı
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2020 01:24
yalnız değilsin grafikler çok boğuyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crysis Remastered oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir