CS:GO'da 2 milyon dolar değerinde hırsızlık yapıldı

Alparslan Gürlek 22.06.2022 - 12:06
Evet, yanlış duymadınız! Tarihin en büyük CS:GO soygunu Steam platformunda gerçekleşti. Oyuncunun 2 milyon dolar değerindeki eşyaları çalındı.

Bir oyuncunun Steam profilindeki envanterinden devasa bir Counter Strike: Global Offensive koleksiyonunun kaybolduğu bildirildi. CSGO oyununda skin koleksiyonu yapan ohnePixel, hackerların kendisinden 2 milyon dolar değerindeki aralarında AWP Dragon Lore kaplamalarının da bulunduğu birçok kaplamanın çalındığını bildirdi.

CS:GO'da 2 milyon dolar değerindeki hırsızlık

ohnePixel Twitter üzerinden yedi adet tanesinin değeri 56 bin doları bulan Hatıra AWP Dragon Lore kaplamasının da bulunduğu birçok eşyasının üçüncü parti sitelerde satıldığını söylüyor. "Bu tarihin en pahalı envanteri" diyor. Aynı zamanda neredeyse 1.4 milyon dolar değerindeki #1 blue gem karambit bıçağına sahip olduğunu söylüyor. 

CS:GO'da 2 milyon dolar değerinde hırsızlık yapıldı

Dotesports'un bildirdiğine göre geçen hafta bilgisayar korsanları kurbanın Steam heabını, hesap adını ve ilgili e-posta adresini o farketmeden değiştirmiş ve hesabı ele geçirmişler. Şimdi ise ohnePixel envanterin yaklaşık yarısının satıldığını, diğer yarısının ise bu korsanlardan birinin Steam hesabına gönderildiğini ve satmaya çalışıldığını söylüyor. Twitter'dan paylaştığı bir gönderide yardım aradığını ve hala kaybolan eşyaları için geç olmadığını söylüyor.

Valve henüz konuya dahil olmadı, ilerleyen süreçte neler olacak birlikte göreceğiz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 23:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
CS:GO'da 2 milyon dolar değerinde hırsızlık yapıldı
İlginizi Çekebilir