Cuphead, Playstation 4 versiyonu çıktı

Ersin Kılıç 29.07.2020 - 11:07
Xbox One ve PC sürümünden sonra Nintendo Switch platformuna da teşrif eden platform oyunu Cuphead, sonunda Playstation 4 için de çıktı.

Son dönemin en renkli ve aksiyon dolu oyunlarından biri olan Cuphead, sonunda Playstation 4 sürümüyle de karşımıza çıktı. Oyun ilk olarak PC ve Xbox One için çıkmış, geçtiğimiz yıl ise Nintendo Switch platformuna gelmişti. Dün Playstation 4 dedikodularının gelmesinin hemen ardından oyunun Playstation 4 sürümü de çıktı.

Cuphead, Playstation 4'e geldi

Cuphead, özellikle Disney'in 1930'lu yıllarda yapmış olduğu çizgi filmlerinden esinlenen yapısı ve şahane animasyonları ile ön plana çıkmayı başarmıştı. Tabi bunun gibi artılarının yanı sıra saç baş yoldurtan zorluğuyla da oyunun dikkatleri üzerine çektiğini söyleyebiliriz.

Satış rakamı anlamında da beklentileri aşan oyunun Playstation 4 sürümünün nasıl bir performans göstereceği ise şimdiden merak konusu oldu. Oyunun Playstation 4 sürümünün çıkması ile birlikte bir çıkış videosu da yayınlandı. Bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Playstation 4 versiyonu $19.99 USD/ €19.99 / £15.99 fiyat etiketine sahip olan Cuphead, Türkiye PSN'de ise 89 TL fiyatı ile satışa çıktı. Oyunun Playstation Store'da yayınlanan bilgileri şu şekilde;

Cuphead, boss savaşlarının ağırlıkta olduğu, kaçma ve ateş etmeye dayalı klasik bir aksiyon oyunu. 1930'ların çizgi filmlerinden esinlenen oyunun görselliği ve müzikleri geleneksel el çizimi animasyonlar, suluboya arkaplanlar ve orijinal caz kayıtları da dahil, dönemin teknikleri kullanılarak en titiz şekilde üretildi.

Tuhaf dünyalarda dolaşır, yeni silahlar edinir, aşırı güçlü hareketler öğrenir ve gizli sırları ortaya çıkarırken ister Cuphead ister Mugman (tek oyunculu veya işbirliği modunda) olarak oyna ve şeytana borcunu geri ödemeye çalış!

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cuphead, Playstation 4 versiyonu çıktı
İlginizi Çekebilir