Daha fazla Beyin Egzersizleri geliyor!

Tahir Müstecaplıoğlu 3.06.2010 - 12:31
Daha fazla Beyin Egzersizleri geliyor!

Daha fazla Beyin Egzersizleri geliyor!

Geçtiğimiz yaz dünya çapında 10 milyon kişi Japon nörolog Dr.Kawashima'nın çalışmaları ışığında geliştirilen Brain Training sayesinde günde 5-10 dakikalarını ayırarak zihinlerini zinde tuttu. Bu yaz bu kişiler beyinlerini yeni egzersizlerle tanıştırırken, yeni oyuncular da beyin egzersizleri serisinin devamı ile tanışacak; More Brain Training from Dr.Kawashima: How Old Is Your Brain?

Yeni oyunlardan birkaçını tanıtmak gerekirse; Rock, Paper, Scissors'da verilen bir duruma karşı kazananı ya da kaybedeni bulacak, Memorise 5x5'te numaraların ekrandaki yerini ezberleyecek, Speedy Symbols'te numaralarla eşleşen sembolleri bulmaya çalışacaksınız. İlk sürümün favori oyunu 20 Calculations'ın değiştirilmiş bir hali olan Missing Symbols, özellikle kuruşun yeniden hayatımıza girmesi ile günlük hayatınızda çok işe yarayacak olan Correct Change ve verilen notalarla piyano çalmaya çalıştığımız Masterpiece Recital de oyuncuları yeni sürümde bekliyor. Kalem ve mikrofon sayesinde yaptığınız günlük egzersizlerinizi ilerlettikçe yeni egzersizler açılacak.

Tek bir oyun kartuşu sayesinde 2 ila 16 oyuncu karşılıklı Word Scramble, Memorise 5x5 ya da Correct Change oynayabilecekler. Ayrıca herkesin verilen bir kavramın resmini yapıp, birbirlerinin resimlerine puan verdikleri eğlenceli Picture Quiz de çok oyunculu oyunlarda yeni bir çığır açacak.

Tabiki klasik sudoku oyunlarımız yeni sürümde de unutulmamış. Başlangıç, orta ve zor seviyede yüzlerce yeni sudoku sizi "More Brain Training from Dr.Kawashima: How Old Is Your Brain?"de bekliyor olacak.

More Brain Training from Dr.Kawashima: How Old Is Your Brain? Haziran sonunda Türkiye'de olacak.

Daha fazla Beyin Egzersizleri geliyor!
nintendo.com.tr


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 10:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Daha fazla Beyin Egzersizleri geliyor!
İlginizi Çekebilir