Daha ikinci oyunu çıkmadan üçüncü oyunu duyurulan oyun serisi

Furkan Güler 11.09.2018 - 10:54
Oyun dünyasının en hızlı ilerleyen oyun serisi

Geride bıraktığımız Mart ayında ilk oyunuyla ilgiyi üstüne toplayan Super Seducer, sosyal hayatta erkeklerin kadınlar ile nasıl iletişim kurmasını gösteren bir yapım olarak piyasaya çıkmıştı. Ancak saçma sapan içerikleriyle gerçek hayattan çok farklı olan yapımın ikincisi geride bıraktığımız günlerde piyasaya sürülmüştü. Fakat 12 Eylül tarihinde piyasaya çıkacak olan yapım daha çıkmadan, üçüncü oyunu duyuruldu.

Super Seducer 3 duyuruldu

Takipçilerinin geri dönüşlerini önemsemeyen Richard La Ruina'nın yeni oyunda neler göstereceği merak ediliyor. İlk oyunda kadınlarla nasıl konuşulacağını gösterdiğini söyleyen yapımcı, ikinci oyunda kadınlara nasıl yaklaşılması gerektiğini gösterecek.

Üçüncü oyunda içerik olarak oyuna neler ekleyeceği merak edilen yapımcı, görünüşe göre oyuncuları tabiri caiz ise yolunacak tavuk olarak görüyor. Hali hazırda video oyunlarla pek alakası olmayan Richard La Ruina, Super Seducer serisi sayesinde güzel bir gelir kapısı elde etti. Normal hayatında roman yazarı olan yapımcı, kitap satışlarından istediği kadar gelir elde edemiyor. Peki sizde Richard La Ruina'nın, bu üç oyunu da kısa süre içinde piyasaya sürmesi mantıklı mı?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2018 13:08
Kazlarda yolunmasın o zaman bak nasıl durduryor oyun yapmayı!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Daha ikinci oyunu çıkmadan üçüncü oyunu duyurulan seri
İlginizi Çekebilir