Dark Souls: Remastered yakında sunucu testinden geçirilecek

Mehmet Atilla Turan 1.05.2018 - 21:19
Bandai Namco, sunucuların testi için oyunculara güveniyor.

Geçtiğimiz aylarda yapılan Nintendo Direct, çoğu oyun yapımcısına ev sahipliği yapmıştı. Yeni oyunların görücüye çıktığı etkinlik, aynı zamanda Dark Souls serisini de oyunculara tekrar hatırlattı. Bandai Namco, etkinlikte ilk Dark Souls oyununun Nintendo Switch'e remastered olarak geleceğini belirtti, bu duyurudan bir gün sonra, Dark Souls Remastered'ın PC, PS4 ve Xbox One platformlarına da geleceği duyuruldu.

İnternet üzerinden deneyim sadece iki gün sürecek

Bandai Namco, oyunun çıkmasına yakın, sunucuları test etmek istedi. Serinin hayranlarından yardım almayı planlayan ekip, bugünden PS4 ve Xbox One sahiplerine indirme olanağı sunuyor. Sunucu denemeleri ise 11 ve 12 Mayıs tarihlerinde, Japonya saatine göre akşam saat 7 ve 10 arasında (Türkiye için öğlen saat 1 ve 4 arası) yapımı oyunculara sunacak. Bandai Namco'nun bugün indirmeleri açmasının nedeni ise oyuncuların test sürecinde indirme yapıp zaman kaybetmelerini önlemek. Oyuncuların indireceği miktar ise 3GB olarak belirlendi, yani kısa bir sürede inebilir.

Herkese açık olan bu deneme, belirttiğimiz gibi 11 ve 12 Mayıs tarihlerinde, öğleden sonra saat 1 ile 4 arasında yapılacak. Eğer siz de bu testte yer almak istiyorsanız Playstation Store veya Xbox Live'den Dark Souls Remaster diye aratabilir ve oyunu indirebilirsiniz. Dark Souls Remastered, 25 Mayıs 2018 tarihinde PC, PS4 ve Xbox One için satışa sunulacak. Nintendo Switch versiyonu ise, birkaç nedenden dolayı yaz aylarına ertelendi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 16:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dark Souls: Remastered yakın zamanda sunucu testi için açılacak
İlginizi Çekebilir