DC dizi evreninden yeni haberler var

Osman Onur Güner 12.08.2016 - 17:51
Yeni oyuncular ve detaylar!
Öncelikle uyarmamız gerekiyor ki, eğer ciddi bir DC dizi evreni takipçisi iseniz bu haberimiz oldukça bol spoiler içermektedir!

TheCW ve DC ortak bir panel (toplantı) düzenlediler! DC evrenine ait dizilerin geleceğide belli olmuş oldu!

Kanal ve DC yönetiminin yaptığı ortak açıklamada ileriye yönelik çalışmaların devam edeceği sinyalleri verildi. Ayrıca TheCW'de yayınlanan DC dizilerine ait birçok bilgilerinde paylaşıldığı ortak açıklamada, dizilerde seyircileri nelerin beklediğide ufak detaylarla belli olmuş oldu.
Yapılan açıklamada, ''The Flash - Supergirl arasında bir müzikal crossover gerçekleşecek ve sezonun başında yapılacak  ve crossoverlardan bağımsız iki bölüm yayınlanacak.'' ifadelerine yer verildi. Bu açıklamaya göre iki dizinin kahramanları/yapım ekibi beraber bir müzikal şov hazırlayacaklar. Koskoca The Flash ve Supergirl'in nasıl bir müzikal hazırlayacağı ise merak konusu. Ayrıca açıklamada bu tür müzikallerin bundan sonra DC evreninde bolca yaşanacağı sinyalleride verilmiş durumda.

DC dizi evreninden yeni haberler var
Ayrıca DC yetkilileri hayranlarını sevindirecek diğer haberleride ardı ardına açıkladılar. Supergirl ile başlanan açıklamada, DC'nin yaramaz karakteri  Miss Martian'ın diziye katılacağı ve bu karakteri ünlü oyuncu Sharon Leal'in canlandıracağı açıklandı.  Geçen sezon Mr Martian'ın üzerinde duran dizi, onun yaşayan tek Marslı olduğunu gösterse de bu durum ikinci sezonda Miss Martian'ın katılımıyla değişmiş olacak.

DC dizi evreninden yeni haberler var
 Diziye bir diğer katılan kahraman ise Superman'in gençlik yıllarında ortaya çıkan Mon-El karakteri. Bu karaktere ise Chris Wood hayat verecek.

DC dizi evreninden yeni haberler var
Yine DC evrenine ait ve TheCW kanalında reyting rüzgarları estiren ve yayı ile okunu yanından hiç eksik etmeyen diğer süper kahramanımız Arrow'un dizisi de bu sezon bir hayli güzel karakterlere ve sahnelere ev sahipliği yapacak. Önceden yapılan açıklamada dizinin yeni sezonunda bolca Rusya flashbackleri olacağı söylenmiş ve hayranlarda büyük meraklanmaya sebep olmuştu. Panelde yapılan diğer açıklamada da bu flashbacklerin kötü adamı ünlü oyuncu Dolph Lundgren olacağı söylendi.

Bütün süper kahramanların toplandığı ancak bir türlü DC'nin istediği başarıyı yakalayamayan dizisi Legend of Tomorrow'dan da haber var. Şirket yetkilileri hala umudunu kesmediği diziye yeni sezonda bir Justice Society of America üyesi olan Obsidian karakteri dahil oldu. Bu karaktere ise usta oyuncu Lance Henriksen hayat verecek.

DC dizi evreninden yeni haberler var
Müzikalinin yapılacağı söylenen ve hızıyla dağları deviren süper kahramanımız The Flash içinde maalesef kötü haber var. DC'nin en önemli kötü karakterleriden birisi olan Mirror Master diziye katılacak ve bu karaktere genç oyuncu Grey Damon hayat verecek. Görünen o ki Barry'nin işi bir hayli zor..

DC dizi evreninden yeni haberler var
Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 15:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.08.2016 21:29
Dc gittikçe batıyor.Bak bir müthiş marvel dizilerine bir de uyduruk dc dizilerine bak
MK Okuru
MK Okuru 15.08.2016 13:32
Çünkü marvelin dizileri filmler ile aynı evrende. DC nin kiler ise Allaha emanet.. :)) Örnek Flash in dizisini yapmışsın zaten filmini ne diye yaparsın? Hadi yaptın bari Barry i oynayan elemanı değiştirmede insanların kafası karışmasın.. Bak marvel a DD nin dizisini yaptı filmini yapmadı..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2016 19:31
Bu dizilerden bir cacık olmaz!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2016 18:03
Arrow du Flash di... İyice düştüler dizi sektörünün gözünden. Öyle ki berbat sezon finaliyle arrow iyice izleyici gözünden düşüverdi bile. Daha iyileri var dizi olarak. Tutup da supergirl niye izleyeyim? Arrow u ne yapayım? Agents of Shield'ı bile saymam! Oturur Daredevil izlerim. Adam gibi dizi!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2016 18:01
O kadar dizi izledim.Fakat Arrow'un sezon 4 finali hayatımda izlediğim en berbat sezon finaliydi.Böyle bir hayal kırıklığı olamazdı.The Flash'de böyle giderse çok çok batacak gibi görünüyor.İki diziyi de takip etmiyorum artık.Bu dizilerden kat ve kat güzel diziler var.İlla birini izlemeye başlarım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2016 13:49
bu kanalın dizileri hiç güzel değil bence. oyuncular çok yapmacık oynuyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
DC dizi evreninden yeni haberler var
İlginizi Çekebilir