Dead by Daylight'ın yeni ek paketinin detayları açıklandı

Korhan ONUK 3.12.2018 - 17:13
Yeni katil geliyor.

Dört karakterin bir katil karşısında hayatta kalmasını konu alan Dead by Daylight kendine has bir oyuncu kitlesi yaratmayı başarmıştı. Eklenen yeni karakterlerle günden güne büyüyen oyuna gelecek olacak Darkness Among Us ek paketinin detayları ortaya çıktı.

Darkness Among Us ek paketi yeni bir katil karakter getiriyor

Behaviour Interactive tarafından geliştirilen Dead by Daylight'ın son genişleme paketi Darkness Among Us'ın detayları belli oldu. Oyunun resmi forumunda duyurulan ek paket oyuna yeni bir katil olan Legion'u ekleyecek. Paket ayrıca yeni harita The Ormond Slopes ile yeni hayatta kalan Jeff Johansen'i de oyuna dahil edecek.

Legion adlı katilimiz Feral Frenzy adında yeni bir güce sahip olan gençlerden oluşuyor. Feral Frenzy aktifleştirildiğinde katil rolündeki oyuncular, daha hızlı hareket edecek ve eşyaların üzerinden atlayabilecek. Ayrıca oyuncular ıskaladıkları saldırılardan sonra daha hızlı toplanacaklar. Eğer saldırılar başarılı olursa, tekrar saldırabilecekler. Böylece seri bir şekilde hasar verebilecekler. 

Dead by Daylight, oyuna eklenen bu paketle birlikte oyuncu kitlesini biraz daha arttıracak gibi duruyor. Siz yeni içerikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Legion ilgi çekici bir katil olarak gözüküyor mu?

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.12.2018 17:51
Oyunda katilden kaçma şansımı zaten ıskaladığında yavaşlaması ve camlardan yavaş geçmesi bu gelen karakter bayağı tadımızı kaçıracak ve oyunu p2w yapacak gibi zaten dlc ile gelen son iki karakter yeterince boostuyken bu hareket anca oyuncu kaybettirir
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.12.2018 10:20
Başta satılsın diye katilleri güçlü yapıyorlar iyice satıldıktan sonra nerf yiyor ama şu tipini sevdiğim Palyaçosunun attığı yavaşlatma tozu hala onu güçlü kılıyor ve adamın yürümesi bile koşuyormuş gibi. Eskiden oynaması zevkli ve adaletli bir oyundu şimdi cılkı çıktı ama deli gibi oynanıyor hâla.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.12.2018 11:29
Türkçe olsada şu oynayabilsek :(
MK Okuru
MK Okuru 5.12.2018 03:33
bu oyunda dil gerektiren birşey yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 4.12.2018 13:08
Ulan zaten katiller yeterince hızlı. Saldırı yapma alanı, haddinden bir tık fazla iken bu katil iyice ver parayı çal düdüğü moduna sokmaz umarım oyunu. Oynanış videosunu izledim de, oyunun dinamiklerine aşırı ters bir oynanışı var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dead by Daylight'ın yeni ek paketinin detayları açıklandı
İlginizi Çekebilir