Dead Cells satış rakamları ile birlikte yeni DLC açıklandı

Ersin Kılıç 3.12.2020 - 13:18
Son dönemin en başarılı bağımsız yapımlarından biri olan Dead Cells için The Fatal Falls isimli indirilebilir bir içerik daha duyuruldu

Kendine has tarzı ve özellikle oynanış dinamikleri ile büyük beğeni toplayan Dead Cells için The Fatal Falls isimli indirilebilir içerik (DLC) duyuruldu. Bu duyurunun yanı sıra yapım ekibi son dönemin en başarılı bağımsız oyunlarından biri olan Dead Cell'sin satış rakamlarına dair bir açıklama da yaptı.

Dead Cells The Fatal Falls indirilebilir içeriği duyuruldu

Öncelikle satış rakamlarından bahsedelim. Yapılan açıklamaya göre Dead Cells satış rakamları 3.5 milyon adeti geride bırakmış durumda. 2017 yılında erken erişimle çıkan ve bağımsız türde bir yapım olan Dead Cells için bu rakamların gerçekten de büyük bir başarı olduğunu söyleyebiliriz. 

The Fatal Falls indirilebilir içeriği için tam tarih verilmese de 2021 yılının ilk aylarında yayınlanacağı belirtilmiş. 4.99$ fiyat etiketine sahip olan bu yeni indirilebilir içerik ile birlikte oyuna yeni özellikler ve yeni bir boss mücadelesi de ekleniyor. Ayrıca içerik ile birlikte oyuna üç yeni bölge ekleneceği de belirtilmiş. Stilt Village, Clock Tower ve Time Keeper isimli bu bölgelerde alternatif güzergahlar da olacak. Dead Cells The Fatal Falls isimli içeriğin duyuru videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 5.12.2020 04:37
Büyük başarı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dead Cells satış rakamları ile birlikte yeni DLC açıklandı
İlginizi Çekebilir