Dead Rİsing 4'e Capcom karakterleri geliyor

Furkan Güler 9.10.2017 - 17:00
Ve tamamen ücretsiz!

Geride bıraktığımız yıl oyuncuların karşısına çıkan Dead Rising 4, eski oyunlarında olduğu gibi eğlenceli ve esprili bir zombi teması ile piyasaya sürüldü. Üçüncü oyununun üstüne pek fazla yenilik koyamayan dördüncü oyun, eleştirmenler tarafından tam puan alamasa da oynayan oyuncuları memnun etmeyi başardı. Şimdi ise sevilen oyun için yeni bir indirilebilir içerik daha duyuruldu. Oyuna gelecek yeni indirilebilir içerik sayesinde Dead Rising 4'ü artık Capcom'un ikonik kahramanları ile oynayabileceğiz. Capcom Heroes adını alan bu indirilebilir içerik, oyuna Street Fighter'dan Cammy, Mega Man X'ten X, Dead Rising'den Adam"The Clown" MacIntyre, "Classic" Frank West, Zombie Frank, Ghost Trick'ten Sissel ve Devil May Cry'dan Dante karakterlerini ekliyor.

Dead Rising 4'ün yeni güncellemesi oyuna yeni bir tema katıyor

Verilen bilgilere göre oyunun hikaye modunu da gelecek olan yeni karakterler ile oynamak mümkün olacak. Oyunu oynadığınız kostüme göre ise yeni animasyonları görebileceksiniz. 5 Aralık tarihinde indirilmeye açılacak olan yeni eklentinin tamamen ücretsiz olacağı belirtildi.

Muhtemelen Capcom Heroes modu PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda oynanabilir olan Dead Rising 4'e geri dönüş için oyuncular için güzel bir bahane olacaktır.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 04:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dead Rİsing 4'e Capcom karakterleri geliyor
İlginizi Çekebilir