Ryan Reynolds'ın ve Hugh Jackman'ın atışması devam ediyor

Kaan Bolat 27.04.2018 - 16:23
İkili atışmaya devam ediyor

Bildiğiniz gibi Deadpool 2’nin gösterimine neredeyse 1 aydan az bir zaman kaldı ve bu süre zaafında Ryan Reynolds boş duracağa benzemiyor. Son olarak The Greatest Showman filminde karşımıza çıkan ve iyi bir performans sergileyen Hugh Jackman, kendi sosyal medya hesabı üzerinden bir video yayınladı. Bu videoya damga vuran ise tabii ki Deadpool oldu.

Deadpool, Hugh Jackman'ın videosunu sabote etti

Doğum günü mesajı olarak videoya başlayan Hugh Jackman'ın hemen arkasında yatağa uzanmış şekilde Wade Wilson'ı, yani Deadpool'u görüyoruz. Hugh Jackman'ın The Greatest Showman filminde de dinleme şansına sahip olduğumuz From Now On şarkısını seslendiren Deadpool, aynı zamanda bu kutlama mesajını, dolayısı ile videoyu da sabote etmeyi başarıyor. Jackman her ne kadar ona aldırış etmeyin dese de ikilinin atışması her zaman olduğu gibi devam etmiş.

Keşke Wolverine yeni Deadpool'u aynı filmde bir kez daha görme şansına erişseydik. Biliyorum X - Men Origins: Wolwerine beraberlerdi ama o filmi hafızamdan silmek istiyorum. Bu ikiliyi, aynı projede bir arada görsek ne güzel olurdu değil mi?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2018 03:22
Sırf deadpool karakteri vasat şekilde yansıtıldı diye koca filmi çöpe atmanın alemi yok. Tamam bir başyapıt değildi ama bir fiyasko hiç değildi hatta bence sırf jennifer lawrence para kazansın diye çekilen üçlemeden daha iyi bir filmdi en azından raven ın x men ekibine gaz verdiği bir sahne yoktu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2018 23:47
Şu ikisi aynı filmde olsa ne olurdu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2018 20:54
Güzel olurdu haa keşke ortak film cekseler
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deadpool, Hugh Jackman'ın kutlama videosunu sabote etti
İlginizi Çekebilir