Dear Esther: Landmark Edition çıkış videosu yayımlandı

Onur Güner 21.09.2016 - 14:14
Çok güzel gözüküyor
Yaklaşık bundan 4,5 yıl önce çıkışını gerçekleştiren Dear Esther oyunu, özellikle hikayesinin işleyiş şekli ile türünün diğer keşif yapma oyunlarından kendisini sıyırmış ve adından sıkça söz ettirmişti. Oyunun böylesi olumlu yorumlar alması ve oldukça beğenilmesi, yapımcıları harekete geçirmişti. Yapımcı şirket The Chinese Room, oyunun Landmark Edition sürümünün PS4 ve Xbox One için geliştirildiğini açıklamıştı ki dün itibariyle konsollara çıkışını gerçekleştirdi. Yapımcı firma ise oyuna ait yeni çıkış videosu paylaştı.

Dear Esther: Landmark Edition çıkış videosu yayımlandı
İçerik olarak bakıldığında herhangi görev veya bir ciddi amaç içermiyor olsa da, İskoçya'da bulunan Hebridler diye tanınan bir ada topluluğuna bağlı ismi olmayan küçük ve tehlikeli bir adayı keşfediyoruz. Birbirinden zorlu engelleri aşarak bu ıssız adanın bütün gizemini çözmeye çalışıyoruz. Mükemmel doğa manzarası ile bizleri görsel açıdan doyuran oyunun ufak çaplı yapısıyla, genel grafik görselliği ve özellikle müzikleri ile dikkat çekiyor.

Bu keşif yapma/macera türündeki oyunumuz Dear Esther: Landmark Edition bakalım konsol oyuncuları tarafından da beğenilecek mi ve ne tür tepkiler alacak bekleyip göreceğiz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 10:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dear Esther: Landmark Edition çıkış videosu yayımlandı
İlginizi Çekebilir