Dear Esther PS4 ve Xbox One'a geliyor!

Deniz Aslan 7.04.2016 - 17:02
Dear Esther ile yeniden ıssız adaya geri dönmeye hazır mısınız?
PC kullanıcıları tarafından beğeni ile oynanan Dear Esther çok yakında PS4 ve Xbox One platformlarına geleceği duyuruldu. İlk önce Half Life 2 modu olarak oyuncuların karşına çıktıktan sonra büyük bir ilgi ile oynanmasından sonra bağımsız olarak tekrar baştan yaratılan Dear Esther konusu ile büyük bir ilgi çekiyor.

Dear Esther PS4 ve Xbox One'a geliyor!
PS4 ve Xbox One için gelecek olan Dear Esther'da PC versiyonunda bulunmayan yönetmenin yorumları adlı bir modunda oyunda yer alacağı açıklandı. Bilmeyenler ve unutanlar için oyunu hatırlacayım. Oyunda ıssız bir ada yaşadığımız zorlu mücadeleye yer veriliyor. Kendini tekrar etmeyen oyun, sürekli yenilenerek ilerlemeye devam ediyor. Örneğin ilerleyen zamanlarda oyunundaki atmosfer bir anda değişiyor ve bir anda hava durumu bizi gerecek bir hal alıyor .Etraf kararıyor ve bizim içimizi ürpertecek türden gerilim müziğine bırakıyor. Oyundaki müzikler cidden oyuna bağlanmanızı sağlıyor.
Sizlere farklı bir deneyim yaşatacak olan Dear Esther 2016 yılı içinde Xbox One ve PS4 platformları için satışa çıkacak.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 06:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.04.2016 15:46
Aşağıda yazan arkadaşa pek inanmayın. 1.5-2 saat boyunca yürüdüğünüz, olayları üstü kapalı ve simgelerle anlatınca eksantrik bir hava yaratacağını sanan bir ekibin hazırladığı oyun. Para vermek yerine youtubedan girip videoları izleyin, inanın hiçbir fark olmayacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2016 22:53
zamanında çok tutan güzel bir oyundu. her dönem oynanır
Kalan Karakter: 300 Gönder
ultrAslan
ultrAslan 7.04.2016 18:33
Bilmeyenler için spoiler vermemeye çalışarak birazcık oyunu tanıtayım. Oyunda en küçük aksiyon yok. Silah, sopa vb şeyler yok. Hatta oyunda zıplama özelliği bile yok. Çok kısa süreli bir oynanışı var. Buna oyun demek yerine kısa film tadında bir başyapıt desek daha doğru tanımlamış oluruz herhalde. Çünkü oyunda yeri geliyor biraz geriliyorsunuz ama en küçük atraksiyon olmuyor. Ingilizce altyazılı bir oyun. Ama oyunu anlamak için kesinlikle yeterli değil. Çünkü türkçe altyazıyla dahi oynasanız çok büyük ihtimalle konusunu zaten anlamayacaksınız. Çünkü konusu biraz yoruma kaçıyor. Çok mantıklı ve akla yatkın senaryolar var. Uzun süre araştırmalarım olmuştu bu konuda. Ve içlerinde çok mantıklı olan bir senaryo var ama. Zaten sizde araştırınca görürsünüz. Bunun yanında oyun bitince vay anasını be diye ekrana bakakalıyorsunuz. Herkesin deneyimlemesi ve yaşaması gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum. Çünkü altında yatan hikaye çok ama çooookk derin..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dear Esther PS4 ve Xbox One'a geliyor!
İlginizi Çekebilir