Death Stranding'in sinematik sahneleri benzersiz olacak

Ahmet Özçilingir 17.04.2018 - 11:50
Kojima yine muhteşem bir yapım ile oyuncuların karşısına çıkacak.

MGS serisi ve P.T. gibi oyunlarla, adından sıkça söz ettirmeyi başaran Hideo Kojima, Konami'den ayrıldıktan sonra, Sony'nin çatısı altına Death Stranding adlı oyunu geliştirmeye başlamıştı.

Kişisel sosyal medya hesaplarını da oldukça aktif bir şekilde kullanan Kojima, genelde manzara ve yemek fotoğrafı, ara sıra da tanıştığı ünlü isimlerle çekildiği fotoğrafları paylaşıyor. Kojima Geçtiğimiz günlerde kendi sosyal medya hesabından, daha önce oyunda olacağı duyurulan aktörler; Mads Mikkelsen ve oyunun ana karakteri Norman Reedus'un, Motion Capture stüdyosunda çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Kojima'nın asistanı Ayako Terashima da Twitter üzerinden, "Nefes kesen replikler" notuyla, Motion Capture setinde çekilmiş pek çok fotoğraf paylaştı.

Death Stranding'in sinematik ara sahneleri oyuncuları şaşırtacak

Oldukça uzun ara sahneler yaptığı için zaman zaman eleştirilse de, Kojima'nın ara sahne kalitesine oldukça önem verdiği de bir gerçek. Geçtiğimiz günlerde Kong: Kafatası Adası filminin yönetmeni ve olası bir MGS filminin de yönetmeni olacağı söylenen, aynı zamanda Kojima'nın yakın arkadaşı olan Jordan Vogt-Roberts, çekim setini ziyaret etmiş ve şöyle demiş; "Ara sahneler gözbebeklerinizi eritecek!". Ara sahnelerin göz bebeklerimize nasıl etkisi olur bilinmez ama, Death Stranding'de Norman Reedus ve Mads Mikkelsen'in buluştuğu sahneleri izlemek heyecan verici olacak.

Death Stranding'in sinematik sahneleri benzersiz olacak

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 08:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2018 13:34
Ara sahneler değil gameplay gözlerimizi eritsin sinematiği nağpiyim ben oynayamadıktan sonra yani şaka gibi
Manhunt Two
Manhunt Two 17.04.2018 16:09
Bir bakıma çok doğru ama bu nesilde oynanış olarak daha fazla bir şey yapamazlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2018 15:26
Ulan kimin umrunda fetişler dışında, oynanış benzersiz olsun. Ara sahne ne ya. Git film çek o kadar ara sahne merakın varsa.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2018 14:38
ilk defa kojima rahat bir şekilde oyun üzerinde çalışıyor.. Karışanı edeni yok o yüzden merakla bekliyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2018 14:32
Kept you waiting, huh!

MGS serisinin ara sahnelerine bayılıyordum (çocukken) hatta ara sahneler için kaç defa bitirdiğimi bilmiyorum amma velakin artık kazın ayağı öyle değil ara sahnelerin bir yutturmaca olduğu kanaatindeyim ha MGS'nin oynanışı kötü müydü tabii ki değildi ama ara sahneler yetmez.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Death Stranding'in sinematik sahneleri benzersiz olacak
İlginizi Çekebilir