Deliver Us Mars çıkış tarihi açıklandı

Atıf Doğan Özcan 12.06.2022 - 14:36
Deliver Us Mars çıkış tarihi sonunda açıklandı. Herkesin merakla beklediği bilim kurgu - macera oyunu için o tarih geliştirici tarafından açıklandı.

Yılın en çok beklenen bilim kurgu - macera oyunu için yani Deliver Us Mars çıkış tarihi sonunda açıklandı. Geliştiricisi KeokeN Interactive, yeni bir oynanış videosu yayınlayarak oyun hakkında biraz daha bilgi verdi.

Deliver Us Mars çıkış tarihi ve yeni oynanış fragmanı yayınlandı

Geliştirici KeokeN, Deliver Us Mars çıkış tarihi için 27 Eylül’ü belirlediğini duyurdu. Yeni oynanış videosu da yayınlanan Deliver Us Mars’ın yayıncılığını Frontier Developments yapacak. Oyun bütün platformlar için aynı anda çıkış yapacak. Bilim kurgu - macera hayranlarının merakla beklediği oyun için böylece geri sayım resmen başlamış oldu.

Deliver Us Mars çıkış tarihi açıklandı

Konu olarak bizleri fazlasıyla doyuracak olan yapımda, çalınan ARK koloni gemilerini kurtarmak için gerilimi yüksek dakikalar yaşayacağız. İnsan neslinin devamı ve yaşamlarını garanti altına almak için Mars’a zorlu bir yolculuğa çıkacağız. Mars’ın her karışını fethedeceğimiz oyunda bizi nelerin beklediğini hep beraber göreceğiz. Oyunun zor ve bir o kadar duygu dolu hikayesinde bizlere Sander Van Zanten tarafından yapılan müzikler eşlik edecek.

Oyunun gelişim süreci Unreal Engine 4 ile yapılacak. Deliver Us Mars ray tracing ve DLSS desteğini bünyesinde barındırıyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 01:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2022 01:12
pek tutmadım. karakterin hareketleri çok kütük
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2022 15:23
İlgimi çekmeyi başardı umarım Türkçe altyazı da olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deliver Us Mars çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir