Descent: Underground'un test aşaması yakın zamanda açılacak

Mehmet Atilla Turan 7.10.2018 - 00:59
Descent'e zamanında ön sipariş verenler oyunu çok önceden test edebilecek.

1990'ların unutulmaz oyunu Descent, 2015 senesinde bir Kickstarter projesi ile tekrar hayata döndürülmeye çalışılmıştı. Başarılı olan bu Kickstarter projesinin üzerinden yaklaşık iki sene geçti ve yapımcı Descendent Studios, artık üzerinde çalıştıkları yapımı oyunculara sunmaya hazır- gibi. 2017 senesinde bazı düzenleme ve cilalama nedenlerinden dolayı kaldırılmıştı. Descendent Studios, şimdi ise yapımı test edecek kişileri arıyor.

1990'ları tekrar ve HD kalitesi ile yaşamak havalı olmalı.

Normalde PC için 1995 senesinde çıkarılan Descent, PC platformundaki en iyi shoot'em up türündeki oyunlardan biri seçilmişti. İkinci oyunu ile devam eden Interplay, gelişen teknoloji ile artık Descent'in pek tutmayacağını anladı ve seriyi bıraktı. Fakat içinde bulunduğumuz sene hem nostalji hem de farklı bir tür denemek isteyen oyuncular için Descent: Underground tam da istenen deneyim olarak bulunuyor.

Geçmişte oyunu ön sipariş etmiş ve Early Access'te oynamış olanlar, Descent: Underground(şimdiki adıyla sadece Descent)'ın ücretsiz olarak beta testine girebilecek ve yapımcıya geri dönüşte bulunacak. Eğer Descent'te herhangi bir sorun bulunmazsa, yapımın 2019'un ilk çeyreğinde satışa sunulması planlanıyor. Daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, Descent'in sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.10.2018 11:49
oyun early accessi zaten ve ben almıştım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Descent: Underground için her şey hazır, sıra test aşamasında
İlginizi Çekebilir