Destiny 2 cross-play betası yakında başlıyor

Alparslan Gürlek 21.05.2021 - 12:42
Destiny 2 cross-play betası için geliştirici stüdyo Bungie'den tarihler paylaşıldı. Beta, önümüzdeki hafta başlayacak ve iki gün sürecek.

Geliştirici Bungie, Destiny 2 cross-play betası için net tarihi verdi. Bir blog gönderisinde geliştirici stüdyo testin "kısa, tatlı ve önemli bir an" olarak oyunun geliştirme sürecine hizmet edeceğini belirtti. Betaya PS, Xbox, PC ve Stadia platformlarından oyuncular katılabilecek ve çapraz oyun yardımıyla birlikte oynayabilecekler.

Destiny 2 cross-play beta 25 Mayıs'ta başlıyor

Bungie, Destiny 2 cross-play beta tarihini 25-27 Mayıs olarak paylaştı. Blog gönderilerinde de belirttikleri gibi kısa, tatlı ve oyunun geliştirme sürecinin geri kalanı için önemli bir test süreci olacak. "Vanguard Strikes" adında bir cross-play oynatma listesi bulunacak ve oyuncular bu modu diğer platformlardaki diğer oyuncularla birlikte deneyebilecek.

Bahsedilen oyun modunun üç kademesini de tamamlayan oyuncular, "Stars Crossed" adında bir amblem kazanacaklar. Bungie, beta sürümünün oyuncuların bir takım oluşturmasına ya da arkadaşlarına davet göndermesine izin vermeyeceğini söyledi. Stüdyo ayrıca mevcut hedeflerinin 24 Haziran'da başlaması beklenen 15. sezonda çapraz oyunun bütün kullanıcılar için yayınlanması olduğunu yineledi.

Destiny 2 cross-play betası yakında başlıyor

Destiny 2 yardımcı oyun direktörü Joe Blackburn, Şubat ayında yaptığı açıklamada "Bu sonbaharda yaygın bir lansmana hazırlanmak için Sezon 14'te bazı dahili sunumlar ve alfa testleri yapacağız" dedi. Bunun yanı sıra açıklamanın devamında "The Witch Queen" genişlemesinin de 2022'nin başlarına ertelendiğini bildirmişti.

"Crossplay sayesinde hangi platformda olduğu fark etmeksizin arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceksiniz. Endişelenmeyin, Crucible modunda PC oyuncularını konsol oyuncularıyla birlikte oynamaları için zorlamayacağız. PC oyuncuları onları davet etmedikçe, konsol ve PC oyuncularını eşleştirmeyeceğiz."

Destiny 2 cross-play bu ayın başlarında kazara kullanıma sunulmuştu ancak birkaç gün sonra devre dışı bırakıldı.

 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2021 19:22
şu oyunu bedava yapacaksanız adam gibi bedava yapın.Free To Play dediniz. 1-2 ay geçti hemen bedava yaptıgınız bölümleri çok yer kaplıyor bahanesiyle oyundan kaldırdınız. Red War ve curse of osiris dlclerini.Giriyorum oyuna destiny 1 den başlatıyor doğru düzgün görev bile yok. Level atlayamıyorsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destiny 2 cross-play betası yakında başlıyor
İlginizi Çekebilir