Destiny 2 Sezon 22'de gelen değişiklikler

Taylan Bal 12.08.2023 - 09:32
Bungie, Destiny 2'nin Sezon 22'si ile birlikte gelecek olan Exotic Zırh parçaları ve karakter yeteneklerinde yapılacak değişiklikleri detaylandırdı.

Bungie, Destiny 2'deki kullanılmayan Exoticlerin oyuncular arasında daha etkili bir şekilde kullanılabilmesi için değişiklikler yapmayı amaçladığını daha önce duyurmuştu ve bu değişiklikleri bu şekilde gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Bungie, Destiny 2 Sezon 22'nin detayları için yeni bir makale yayınladı

Bungie, yakın zamanda bir “Oyun Durumu” makalesi yayınlayarak oyunun gelecekteki planlarını ve bazı topluluk endişelerini ele aldı. Bu çerçevede, Destiny 2'deki Gambit durumundan bahsetti. 

Ek olarak Sezon 22 ve 23 ile birlikte gelecek olan bir dizi değişikliği duyurdu. Ayrıca, topluluk geri bildirimine dayanarak Sezon 22'de güç seviyesi sınırını yükseltmeyeceklerini, ancak oyunu biraz daha zorlu hale getirmeyi düşündüklerini açıkladı. Şimdi ise Sezon 22'den itibaren geçerli olacak Gardiyan yetenekleri ve Exoticlerde yapılan ilk büyük değişiklikleri ayrıntılı bir şekilde duyurdu.

Bungie, Destiny 2 Sezon 22'nin detayları için yeni bir makale yayınladı

Bungie ekibi dengeleme yapmaya çalışıyor

Bungie geliştirici ekibi, Destiny 2'deki Exotic zırh değişikliklerinin temel amacının "az kullanılan exoticleri güçlendirmek" olduğunu belirtti. Bunu başarmak için üç karakter sınıfının tümünde bir dizi Exotic zırh parçasını ayarladı.  Örneğin, Knucklehead Radar, Foetracer, Lucky Raspberry ve Renewal Grasps gibi Hunter Exoticleri büyük değişikliklerle güçlendirildi.

Foetracer artık farklı oyun modlarında tercih edilen bir seçenek olacak şekilde iki yeni özellik kazandı. Titan Exoticleri arasında Icefall Mantle, Doom Fang Pauldrons, Path of the Burning Steps ve Eternal Warrior da daha güvenilir hale getirilmek üzere bazı özellik değişiklikleri aldı. ACD/0 Feedback Fence ve Hallowfire Heart de güncellemeler aldı. Warlocklar için Astorcyte Verse, artık oyuncuların yakınında blink yaptıklarında hedefleri patlayıcı hale getiren önemli bir güçlendirme aldı.

Exotic zırh parçalarının yanı sıra, birçok Gardiyan yeteneği de yeniden tasarlanıyor. Örneğin, Titan yetenekleri olan Barricade ve Knockout, oyuncu geri bildirimine dayanarak büyük değişiklikler alıyor. Ayrıca Lightfall ile başlayan Strand alt sınıfı da tüm karakter sınıflarında büyük bir revizyona uğruyor. Birçok Aspect ve Fragment ayarlanırken, Suspend yeteneği de oyundaki rolünü daha sağlıklı hale getirecek şekilde düzenleniyor. Bu dengelemeler işe yarayacak mı göreceğiz fakat ekip fazlasıyla sıkı çalışıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 11:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destiny 2 Sezon 22'de gelen değişiklikler
İlginizi Çekebilir