Destiny 2'nin yeni indirilebilir içeriği ne zaman geliyor?

Hürkan Çalışkan 13.04.2018 - 10:35
Bungie beklenen açıklamayı yaptı.

Bungie, Destiny 2'ye gelecek olan genişleme paketi ile ilgili kafamızdaki soruları yanıtlamaya çalışırken ne yazık ki gelen bilgiler yetersizdi. Ancak geride bıraktığımız günlerde yapılan açıklama ile sonunda gelecek 2.DLC’nin ismi ve çıkış tarihi belirtildi. İndirilebilir içeriğin ismi açıklamalara bakılırsa Warmind olacak ve DLC paketi 8 Mayıs’ta oyuncuların karşısına çıkacak.

Destiny 2'nin yeni DLC'sinden haber var

Geliştirici şirket 3.sezonu başlatacak olan 2. genişleme paketi ile ilgili detaylı bilgi vermese de, 24 Nisan’da yapacağı canlı yayın ile akıllarda soru işaretlerini gidereceğini belirtti. Ayrıca Bungie, kısa açıklamasında oyunda yeni düşmanlar ile karşılaşacağımızın da sinyalini verdi. Yol haritasına göz attığımızda ise silah slotlarının değişimi için Eylül ayı işaret ediliyor .Potansiyel değişiliklerin de olacağı oyunda, genişleme paketi ile gelen tüm yeni haritaların aynı havuzda toplanacağı belirtiliyor. Birçok oyuncunun aynı türden eşleşmeye katılmaya çalıştığı düşünülürse, bu eşleşme kısmı önemli ölçüde geliştirecektir.

Ayrıca Bungie, sonbaharda göreceğimiz 4.sezon ile ilgili planlarından da  bahsetti. Amaçlarının oyundaki eşya taşıma özelliğinin daha kullanışlı hale getirilmesi olduğunu belirtiyor. En iyi silahın bulunduğu anda ki heyecanı getirmeye çalıştığını belirten geliştirici bunu yapmak için, rastgele silahların, değiştirilen silah slotlarının, teçhizat koleksiyonlarının ve çeşitli kayıtların oyunculara verileceğini belirtiyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
kahvebitti
kahvebitti 14.04.2018 12:11
wow dan kalan vakitte çerez niyetine oynadıgımız bir oyun oldu kendisi ne kadar raid dungeon gibi içerikleri güzel olsada içerik eksikliginden sıkıcılaşmaya başlayan oyun bu oyunu alan yerli yabancı kimi gördüysem pişman fiyatını hiç haketmeyen bir oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.04.2018 12:00
Bu saatden sonra ne yapsalar bos,hic bir oyundan pisman olmamistim satin aldigima ama d2 den cok pisman oldum resmen kaziklandik
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destiny 2'nin yeni indirilebilir içeriği ne zaman geliyor?
İlginizi Çekebilir