Oyunun daha önce yaptıkları oyunlara göre çok daha farklı olduğunu belirten Cage, bu süreye rağmen tekrar oynanabilirliğin yüksek olduğunu da dile getirmiş. Oyunun ilk sahnesinde yaşanan olayların 6 farklı sonuç doğurduğunu söyleyen ünlü yapımcı, tüm bu sonuçların kendi hikaye örgüsünü yarattığını da belirtmiş.
Karakter ölümleri ise oyunu bitirmeyecek. Yani bir Game Over ibaresi ile karşılaşmayacaksınız ve o karaktere veda etmek zorunda kalacaksınız. PS4'e özel olarak geliştirilen Detroit: Become Human'ın çıkış tarihi henüz belli değil.


Yorumlar (6)
10 saat oyun yaptığınızda oyunu PS4'e özel yapsan ne olur ki ?
Alma la onlarda senı umursuyorlardı
heavyrainden sonra çok olumsuz karşılandı kesin türkçe altyazı olucak belkide türkçe dublajta olur bu kadar olumsuzluktan sonra
yeterli
10 saat süresi çok iyimiş uzun süren saatli oyunları sevmiyorum hemen bitirip yeni oyunlarla takaslama şansım oluyor :)
10 saatlik oyuna 200 tl verince züürd kalanın tesellisi bu olsa gerek.