Devil May Cry V kimdir?

Furkan Güler 6.03.2019 - 16:57
V'nin amacı ne?

Video oyun dünyasına adını altın harflerle yazmayı başaran Devil May Cry serisi, ikinci oyunu hariç her bir oyunuyla oyunculara keyifli saatler yaşatmayı başardı. Dante ile başlayan maceramıza oynanabilir başka karakterler dahil olsa da, hikayeye Dante kadar etki edecek ilk kişi Nero olmuştu. Şimdi ise Nero'dan sonra oynanabilir ve ana karakterlerden bir tanesi şeklinde tanıtılan V ile karşı karşıyayız. Seriye dahil olan V kimdir? Ve neden seriye dahil olmuştur, gelin her birlikte yakından bakalım.

Devil May Cry karakteri olan V kimdir?

Serinin yönetmeni Hideaki Itsuno'nun fikriyle oyuna dahil edilen V, Devil May Cry serisinin farklı tarzda bir karaktere ihtiyacı olmasından dolayı oyuna ekleniyor. Nero ve Dante'nin zıttı olarak tamamen uzak dövüş yetenekleriyle bezenen V, diğer ana karakterlerden kişilik olarak daha kompleks bir yapıya sahip.

Şeytani güçlere sahip olan V'nin, oyuncular tarafından gayet sıcak karşılanacağı düşünülüyor. Şiir kültürüne oldukça düşkün olan V, bu yönüyle oyuncuların aklına kazınacaktır. Hatta Devil May Cry 5'te geliştiricilerin söylediğine göre bazen yan karakterler kendisine alaycı tavırla "Shakespeare" olarak da sesleniyor.

Fiziksel güç olarak Devil May Cry evreninde bulunan karakterlerin gerisinde kalan V, psişik güçleriyle düşmanlarına hasar verebiliyor. Griffon, Shadow ve Nightmare adını alan yaratıklarıyla savaş alanında korku salan V'nin geçmişi şu anda belirsiz. Her ne kadar oyunda hikayeye nasıl dahil olduğunu öğrenecek olsak da, muhtemelen karakterin geçmişine dair pek fazla bilgiyle karşılaşmayacağız.

Dante ve Nero gibi şeytan avcısı olan V'nin Dante ile ilk tanışmasıysa Devil May Cry'da oluyor. Dante'ye bir müşteri olarak giden V, Dante'den yardım istiyor. Dante ile tanışmak için Dante'nin yakın arkadaşı JD Morrison'ı kullanan V, bir gün barda Morrison'ın içkilerinin parasını öder. Kendisini Dante ile tanışmak istediğini söyleyen V, Morrison'la birlikte Devil May Cry'ın bulunduğu Red Grave City'e yolculuk eder. Geliştiricilerin şimdilik V ile alakalı berdiği bilgiler bu kadar

V'nin aslında kim olduğunu ve amacının ne olduğunu, 8 Mart 2019'da tarihinde Devil May Cry 5'in piyasaya çıkmasıyla öğrenebileceğiz.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.03.2019 17:40
V Vergil'in ta kendisi.
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2019 23:27
ruhunun yarısı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.03.2019 13:34
DMC iyisin hoşsun da çok pahalısın be kardeşim..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.03.2019 22:11
bu fotoğraftaki tip, shroud denen tipe benziyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.03.2019 17:16
çok fazla emo annecim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Devil May Cry serisinin yeni karakteri V kimdir?
İlginizi Çekebilir