Diablo 3'ü dijital almak 72 saatinize patlayabilir

Murat Halilbeyoğlu 22.06.2012 - 14:58
Full oyun parasıyla "Starter Edition" oynamak
Hala Diablo 3'ünüz yok mu? Eh şu sıralar Türkiye'deki mağazalardan da kutulusunu bulamıyorsunuz. O zaman aklınızda "Neyse dijital alayım bari" gibi bir düşünce mi var?

Tekrar düşünün.

MCV'de bugün yayınlanan bir haber siz dijital Diablo 3 almak isteyenleri biraz soğutabilir cinsten.

Oyunun son yaması ile gelen bir özellik, Diablo 3'ü dijtital olarak alan yeni oyunculara "Starter Edition" muamelesi yapıyor. Ama en fazla 72 saatliğine.

Diablo 3'ü dijital almak 72 saatinize patlayabilir
Yani oyunu dijital olarak alırsanız en fazla 72 saat boyunca sadece Act 1'de Skeleton King'e kadar oynayıp 13. level'da sıkışabilirsiniz.

Blizzard her ne kadar bunun sahtekarlığa karşı bir tedbir olarak alındığını söylese de genel görüş, firmanın sunuculara ani yüklenme probleminin önüne geçmek için bu tarz bir yönteme başvurduğu yönünde.

Öte yandan kutulu versiyonda bir problem yok.

Blizzard konu hakkında yaptığı bir açıklamada kısaca şöyle dedi:

"Bazı güvenlik önlemlerinin yanında oyunun yoğunluğu ve auction house servisine yardımcı olmak sebebi ile oyunu dijital olarak alan oyuncuların ödeme onayları gerçekleşene kadar bir süre beklemeleri gerekmektedir. Bu süre zarfında oyundaki bazı özellikleri kullanamayacaklardır. Her ne kadar çoğu ödeme işlemi bir gün içerisinde tamamlansa da bazen bu süre 72 saate kadar çıkmaktadır."

Dolayısı ile siz siz olun kutulu versiyonunu bulmaya çalışın, olmadı dijitali mutlaka en geç çarşamba sabahından alın, bir de haftasonu ile uğraşmayın.
Yorumlar 46
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 10:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo 3'ü dijital almak 72 saatinize patlayabilir
İlginizi Çekebilir